1
Fudbalski savez Crne Gore potpisao sponzorski ugovor sa renomiranom regionalnom kompanijom
Prvoligaši igraju - "Meridianbet" ligu!

          - Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo danas potpisali ugovor sa kompanijom Meridianbet o sponzorstvu Prve crnogorske fudbalske lige tokom naredne tri godine. Kompanija Meridianbet pokazala je izuzetnu odlučnost u namjeri da postane sponzor našeg elitnog fudbalskog takmičenja pa smo vrlo brzo i lako došli do ugovora koji je danas potpisan. Siguran sam da će saradnja Saveza i Meridianbet kompanije biti na izuzetnom nivou tokom naredne tri godine i vjerujem da ćemo svi zajedno, a prije svih klubovi učesnici takmičenja, imati izuzetnu korist od iste. Počinjemo saradnju sa kompanijom koja ima iskustva u oblasti sponzorisanja sportskih takmičenja i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama značajno unaprijediti imdiž Meridianbet 1. CFL, istakao je Dejan Savićević, predsjednik FSCG, koji je danas sa izvršnom direktoricom kompanije "Meridianbet Crna Gora" Jovana Klisić potpisao sponzorski ugovor prema kojem će jedan od lidera na tržištu kladioničarskih usluga biti sponzor Prve crnogorske fudbalske lige Crne Gore.

- Sigurni smo da ćemo potpisanim partnerstvom i realizacijom svega što smo planirali svi biti zadovoljni, pre svega nam je cilj da klubovi 1.CFL dobiju jedan potpuno novi doživljaj i da sama liga bude na nivou koji zaslužuje. Ponosni smo što smo postali partner jedne od najjačih liga u Crnoj Gori. Duboko verujemo da će ova dugogodišnja saradnja, uspeti da da novo ruho crnogosrkom fudbalu - rekla je izvršna direktorica kompanje Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić.
Nova fudbalska sezona u Crnoj Gori počinje u subotu, 23. jula 2022. godine i u prvom kolu Meridianbet 1. CFL sastaju se Jedinstvo – Sutjeska; Jezero – Rudar; Arsenal – Petrovac i Mornar – Dečić, dok je duel Iskra – Budućnost odložen zbog utakmice kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija koju ekipa iz Podgorice igra na Islandu protiv Breidablika.
Posjeta : 52