3
IZLOŽBA DALIBORA DADA ĆETKOVIĆA U RIZORTU ONE&ONLY
Ciklus otvara - “Antares”!

    - Izuzetno mi je što nastavljamo saradnju sa ultra-luksuznim rizortom One&Only Portonovi, gdje se i nalazi jedna od naših galerija. Izložba slika Dalibora Dada Ćetkovića iz ciklusa „Antares“ još jednom će nam pokazati kako umjetnost širi naše poimanje svijeta u svim njegovim pojavnim oblicima - ukazala je Ljiljana Milošević, direktorica galerije "Pizana", u kojoj će sjutra od sjutra biti otvorena Samostalna izložba slika Dalibora Dada Ćetkovića.

- Srećni smo što smo i ove godine u mogućnosti da ponudimo crnogorskim likovnim stvaraocima platformu za predstavljanje svoje umjetnosti internacionalnoj publici. Crna Gora i njeni ljudi su naša velika inspiracija, i želimo to da prenesemo gostima koji borave u One&Only Portonovi rizortu. Težimo tome da sva iskustva koja pružamo našim gostima budu duboko ukorijenjena u lokalnoj kulturi - kazala je Tessa Gorman, generalna menadžerka rizorta.
Kroz umjetnički ciklus “Artist Series”, One&Only Portonovi rizort će tokom sezone ugostiti 5 crnogorskih umjetnika koji će moći da svoje stvaralaštvo predstave kroz izložbe otvorene za javnost – kako gostima hotela tako i široj publici koja posjeti rizort. Ciklus se organizuje u saradnji sa crnogorskom galerijom Pizana.




Posjeta : 372