3
IZLOŽBA DALIBORA DADA ƆETKOVIƆA U RIZORTU ONE&ONLY
Ciklus otvara - ā€œAntaresā€!

    - Izuzetno mi je Å”to nastavljamo saradnju sa ultra-luksuznim rizortom One&Only Portonovi, gdje se i nalazi jedna od naÅ”ih galerija. Izložba slika Dalibora Dada ƆetkoviƦa iz ciklusa ā€žAntaresā€œ joÅ” jednom Ʀe nam pokazati kako umjetnost Å”iri naÅ”e poimanje svijeta u svim njegovim pojavnim oblicima - ukazala je Ljiljana MiloÅ”eviƦ, direktorica galerije "Pizana", u kojoj Ʀe sjutra od sjutra biti otvorena Samostalna izložba slika Dalibora Dada ƆetkoviƦa.

- SreƦni smo Å”to smo i ove godine u moguƦnosti da ponudimo crnogorskim likovnim stvaraocima platformu za predstavljanje svoje umjetnosti internacionalnoj publici. Crna Gora i njeni ljudi su naÅ”a velika inspiracija, i želimo to da prenesemo gostima koji borave u One&Only Portonovi rizortu. Težimo tome da sva iskustva koja pružamo naÅ”im gostima budu duboko ukorijenjena u lokalnoj kulturi - kazala je Tessa Gorman, generalna menadžerka rizorta.
Kroz umjetniĆØki ciklus ā€œArtist Seriesā€, One&Only Portonovi rizort Ʀe tokom sezone ugostiti 5 crnogorskih umjetnika koji Ʀe moƦi da svoje stvaralaÅ”tvo predstave kroz izložbe otvorene za javnost ā€“ kako gostima hotela tako i Å”iroj publici koja posjeti rizort. Ciklus se organizuje u saradnji sa crnogorskom galerijom Pizana.




Posjeta : 466