1
Pred večeraašni abaligaški i evropski derbi pozvao je navijače da goste iz Beograda dočekaju fer i sportski
Uzvratiti gostoprimstvo - bodovi da ostanu!

    - U "uzavreloj Morači" padali su i najveći evropski klubovi. Na našoj strani je publika, posebno onaj dio "sa terase" odakle se i pokreće "ključanje" "Morače". Zato vjerujemo svi zajedno da "plavo-bijeli" mogu do pobjede i do jednog od prva dva mjesta koje vode direktno u polufinale ABA lige - povodom večeraašnjeg ne samo abaligaškog, već i evropskog derbija, najtrofejniji crnogorski klub u igri pod koševima pozvao je navijače da goste iz Beograda dočekaju fer i sportski, uz ogromno poštovanje za renome njihog kluba i trenera Željka Obradovića!

- To neće biti ni malo lako.
Prvo, upali smo u određenu mini krizu, nakon reprezentativne pauze i vezali smo dva poraza.
Drugo, Partizan ima jedan od najboljih rostera u ligi, i igraju sjajno što pokazuje i pobjeda u derbiju nad ekipom Zvezde.
   Međutim i "crno-bijeli" su se okliznuli prošlo kolo protiv ekipe Lijetkabelisa u Evrokupu.
Uoči utakmice kad pogledamo našu spoljnu liniju, nije da ne osjećamo snagu iste.
   Kobs, Pop, Peri, Sili, Atić...su momci koji su sjajni košarkaši, na obije strane terena i sa pravom rotacijom našeg trenera, Aleksandra Džikića vjerujemo da će i te kako namučiti Pantera, Avramovića i ostale.
   U reketu se nadam da će Vili Rid proraditi i pokazati zašto je osvojio srca navijača, ne samo atraktivnim zakucavanjima već i doprinosom u odbrani.
   Ne smijemo zaboraviti ni odličnog Zorana Nikolića koji svaku utakmicu ostavi srce na terenu, kao ni iskusnog Filipa Barovića.
   Reket i krilne pozicije su ostavljene iskustvu ekipe, i odatle napadaju Jagodić Kuridža, Micov, i naš capitano Suad Šehović. Očekuje se i povrata Danila Nikolića u Moraču!
Posjeta : 93