0
ŽRK "Budućnost Bemax" nastavlja da se pojačava za narednu sezonu
Raičevićeva se vratila - stiže Kardoso !

Crnogorska reprezentativka Milena Raičević i Brazilka Adriana Kardoso de Kastro u naredne dvije godine nosiće dres - na taj način ŽRK "Budućnost Bemax" nastavlja da se pojačava za narednu sezonu.
Uprava kluba ranije je dogovorila nastavak saradnje sa francuskom golmankom Armel Atingre, kao i crnogorskim reprezentativkama Ivonom Pavićević i Ninom Bulatović, dok je kao pojačanje stigla juniorska reprezentativka Bugarske Mari Plamenova Tomova.

Raičević se tako poslije sezone u turskom Kastamonuu, vraća u klub čiji dres je prethodno nosila od početka karijere i sa kojim ima dva trofeja Lige šampiona. Suvišno je govoriti koliko dolazak jedne od šest zvijezda najtrofejnijeg crnogorskog kluba znači za tim Bojane Popović, jer se radi o igračici koja je godinama na najvišem nivou u evropskom rukometu.
Uz Raičević, na dvogodišnju vjernost obavezala se i desno krilo Kardoso de Kastro, koja u Podgoricu stiže iz francuskog Meca. Nastupala je i za reprezentaciju Brazila, a prije Meca, bila je članica španske Bera Bere.
Posjeta : 79