2
Predstanici kompanije "Northstar" kod potpredssjednika Vlade Crne Gore
Predstavili projekat - od 400 miliona i 500 radnih mjesta!

- Vlada Crne Gore daje podršku projektima koji imaju za cilj promociju Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije i popravljanja imidža naše države kao turističke destinacije - saopšteno je nakon sastanka potpredsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića sa predstavnicima kompanije "Northstar", koji su mu detaljno predstavili projekat izgradnje luksuznog hotela, luksuznih turističkih vila i kondo hotela na Luštici, koji podrazumijeva investiciju vrijednu oko 400 miliona eura i 500 novih radnih mjesta.

Predstavnici Northstar su istakli da su prethodno potpisali Ugovor sa hotelskim operaterom Marriott i da će hotel biti pod njihovim premium brendom The Ritz Carlton.
Potpredsjednik Vlade Abazović je rekao da ovakvi projekti imaju podršku Vlade i da ih treba razvijati kako bi se Crna Gora što bolje predstavila kao luksuzna turistička destinacija. Konstatujući evidentne infrastrukturne probleme koji usporavaju realizaciju ovog projekta, Abazović je istakao da je cilj Crne Gore da afirmiše direktne strane investicije i ukljanja barijere koje se tiču realizacije sličnih projekata.

Posjeta : 144