1
Bez sellektora i trojice igrača, muška rukometna reprezentacija Crne Gore sjutra putuje na EP
Korona određuje - i putnike i taktiku!

          - Ovo su mi najteže prripreme koje smo imali dosad. Odradili smo svi ajedno jedan jedini trening. Ostalo je sve bio individualno, ili je falillo pola ekipe. Sada se negativni vraćaju bez treninga, a imamo nove sllučajeve, tako da smo jako mao rradili na taktici. I to što smo radili izgubili smo igrača koji nam je bio presudan za odbranu ili napad. Konstantno smo u nekom strahu od testiranja, da će neko biti pozitivan i propustiti evropsko. To nas je dosta koštalo i atmosfere - ukazao je Nebojša Simić, golman muške rukometne reprezentacije Crne Gore koja sjutra putuje na EP bez selektora Zorana Roganovića, srednjeg beka Miloša Božovića i pivota Nebojše Simović, te golmana Mila Mijuškovića, koji su i dalje pozitivni na korona virus.


- Ne znam je i realno imati bilo kakva očekivanja u meču protiv Danske. Raduje me da su prikjučeni mlađi i da će dobiti šansu. Danskoj će biti nemouće i parirati. Fokus bih stavio na druge dvije utakmice. U dosta mečeva presudiće sreća. Igrači koji su bili u karantimu do danas nadam se da će ući u formu i da ćemo podjelomm minutaže u druge dvije utakmice moći da uradimo nešto - dodao je Simić.
Pripreme koje su počeli još krajem prošle godine, a na kojima je od 2. januara trebalo da budu u kompletnom sastavu, obilježili su brojni problemi zbog slučajeva korona virusa, zbog čega je bilo nemoguće biti fokusiran isključivo na uigravanje za duele sa Danskom, Sjevernom Makedonijom i Slovenijom.
Posjeta : 8