0
Liberalna partija konstatuje da nacionalističko ludilo i huškačka hajka u crnogorskoj javnosti ne jenjavaju
Na Šešeljeve uvrede - da reaguje država!

- Posljednji primjer uvreda građana Cetinja i Crne Gore od strane potrošenih političara iz Srbije, u konkretnom slučaju Šešelja, koji sa nacionalne frekvencije poručuje njgnusnije uvrede na račun žena, majki i sestara Crne Gore, ne smije proći bez reakcije države. Takve programe treba pod hitno ograničiti i spriječiti trovanje crnogorske javnosti mržnjom - ukazuje saopštenjem Liberalna partija i konstatuje da nacionalističko ludilo i huškačka hajka u crnogorskoj javnosti ne jenjavaju.

- Posljednja od njih jeste mural pokojnog mitropolita Amfilohija. Zaslijepljeni nacionalizmom vinovnici ne razumiju da na taj način ne odaju počast svojim vjerskim licima već ih ponižavaju šarajući ih svuda što ne priliči kulturi i skromnosti koju propovijeda svaki vjerski pravac - ističe LP i dodaje:
- Crnoj Gori je potrebna dekontaminacija javnog prostora koji se više od godinu dana truje netrpeljivošću, agresijom i nacionalističkom retorikom. Konačno se mora poslati poruka normalnog života i tolerancije među svim ljudima. Naročito sa vrha države.
Posjeta : 10