0
Muška rukometna reprezentacija Crne Gore zbog četvorice pozitivnih na covid otkazala učešće na turniru „Yellow cup 2022“ u švajcarskom Vinterturu
Otkazana provjera - optimizam ne otkazuje!

- U veoma smo teškoj grupi, ali ako budemo igrali kao što znamo, možemo očekivati prolaz u drugu fazu - očekivanja su Stefana Čavora, člana muške rukometne reprezentacije Crne Gore, koja je zbog četvorice pozitivnih na covid otkazala učešće na turniru „Yellow cup 2022“ u švajcarskom Vinterturu.
- Očekujem više nego prošllog puta, kada smo imali za cilj jednu pobjedu. Nadam se drugoj fazi i nekom dalljem iznenađenju - optimista je Miloš Božović.

Savez je u svakodnevnoj komunikaciji sa Evropskom rukometnom federacijom (EHF), kako bi bili ispoštovani COVID protokoli i kako bi igrači nakon što preleže korona virus, mogli da nastupe na Evropskom prvenstvu.
Reprezentacija dakle, ostaje na pripremama u Podgorici, odakle će putovati za Mađarsku, gdje 13. januara duelom protiv Danske počinje nastup na smotri najboljih selekcija Starog kontintenta.
Rivali u grupi u Debrecinu su još Slovenija i Sjeverna Makedonija, a dvije prvoplasirane selekcije izboriće plasman u glavnu rundu.
Posjeta : 6