1
Žiri za dodjelu Nagrade "19. decembar" za 2021.
Sneži, "Zelenilu" i - posthumno Preleviću!

Nagrade “19.decembar” za 2021. tradicionalno će biti uručene na svečanoj sjednici Skupštine Glavnog grada posthumno dr Radomir Rajo Prelević, dipl. pravnik, humanista; za uspješan doprinos funkcionisanju Fondacije za razvoj Kuča ″Marko Miljanov″; ″Zelenilo″ d.o.o. Podgorica, za odgovoran i profesionalan pristup aktivnostima, koje se odnose na uređenje javnih zelenih površina u Glavnom gradu; mr Snežana Burzan Vuksanović, direktorica JU Kulturno- informativni centar ”Budo Tomović”; za zasluge na osnovu izvanrednih rezultata koje je postizala i postiže u razvoju i afirmaciji kulture glavnog grada, ali i Crne Gore.

To je danas odllučio Žiri za dodjelu Nagrade "19. decembar" za 2021. godinu, na čelu sa predsjednicom prof. dr Gordanom Đurović i članovima, Brankom Banjevićem, prof.dr Radislavom Jovovićem, prof. dr Petrom Ivanovićem, dr Đokom Jočićem, Budimirom Simonovićem, prof. dr Radovanom Radonjićem, mr Ratkom Odalović, mr Nelom Savković Vukčević, Ruždijom Tuzovićem, prof. dr Goranom Ćulafićem i prof. dr Markom Camajem.
Za ovogodišnje dodjeljivanje Nagrade ″19. decembar″ podnijeti su prijedlozi za 10 kandidata, koji su ispunili formalno-pravne uslove za dodjelu Nagrade.
Posjeta : 30