1
Rukometašice Crne Gore poražene i od Poljske 28:33 (9:16)
Dobile jedino - iskustvo!

    - Nijesmo uspjele da ostvarimo pobjedu u glavnoj fazi, ali ponosna sam na svaku od nas, dale smo maksimum u svako trenutku. Danas je bilo puno promašaja i poslije je bilo teško to da se stigne. Crna Gora u kojem god da je sastavu trudimo se i borimo do kraja. Naravno, gorak je ukus kada ne ostvariš pobjedu, ali morale smo i kroz ovo da prođemo, posebno igračice koje nijesu imale iskustva na velikim takmičenjima. Da bi se nešto napravilo u budućnosti, mora to postepeno da se gradi, ne može preko noći, Vjerujem da Crna Gora ima potencija i da će, uz igračice koje su povrijeđene i koje fale, moći da bude puno bolja na narednom prvenstvu - ukazala je Jovanka Radičević poslije poraza od Pojske 28:33 (9:16) u posljednjoj utakmici na SP za rukometašice u Španiji.


Tatjana Brnović je bila najefikasnija sa šest golova, Đurđina Malović je postigla pet, a Ivona Pavićević i Dijana Ujkić po četiri. Debitantkinja Ćorović i Itana Grbić po tri puta su zatresle protivničku mrežu.
Čestitke Adžiću

"Lavice" su pripremile iznenađenje i čestitale 52. rođendan najuspješnijem selektoru crnogorske reprezentacije rukometašica Draganu Adžiću, sada šefu stručnog štaba Slovenije.

Posjeta : 105