1
Glasovima klubova, izabrani najbolji i najperspektivniji odbojkaši i odbojkašice i najbolji treneri u domaćem prvenstvu za 2021.
Opet Milić - najbolja i Marija Bojić!

       Za najboljeg odbojkaša u domaćem prvenstvu za 2021. opet je izabran Blažo Milić, član OK »Budva«. Najbolji crnogorski odbojkaš u inostranstvu za 2021. je Bojan Strugar, član švajcarskog "Nafelsa". Za najperspektivnijeg odbojkaša izabran je Vukašin Cimbaljević, koji je to bio i 2020. Za najboljeg trenera u domaćem prvenstvu za odbojkaše u 2021. izabran je Miloš Marković, trener OK »Budva«.
Za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu za 2021. godinu izabrana je Marija Bojić, odbojkašica Galeb, koja je imala najviše glasova klubova. Najbolja u inostranstvu je Nikoleta Perović, odbojkašica turskog "Kolejlijera". Za najperspektivniju odbojkašicu Crne Gore izabrana je Majda Čakar, odbojkašica »Rudara« iz Pljevalja. Za najboljeg trenera u domaćem prvenstvu za odbojkašice izabran je Vladimir Milačić, trener "Luke Bar".

Zbog aktuelnih mjera i epidemiološke situacije vezano za pandemiju COVID-19, Odbojkaški savez Crne Gore neće organizovati svečanost povodom uručenja, već će se izabranima priznanja uručiti u ponedjeljak, 27.decembra 2021.godine u 12 časova u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore.
Posjeta : 112