1
Opštinski odbor DPS Nikšić
Kovačevićev nacionalizam - za prezir!

    - Vjerujemo da će državni organi kazniti nedostojnog predsjednika Opštine u skladu sa članom 21. Zakona o državnim simbolima, a da će ga građani Nikšića zbog propagiranja nacionalizma i ekstremizma kazniti dubokim prezirom - zakjučuje saopštenje Opštinski odbor DPS Nikšić.

- I dok su mladići, polaznici Policijske Akademije, koji su pjevali nacionalističke pjesme i uzvikivali nacionalističke parole shvatili svoju grešku i izvinili se crnogorskoj javnosti, i dok se pomenuta ustanova ograđuje od tog čina i najavljuje preduzimanje određenih mjera, za to vrijeme izlive šovinizma i ekstremizma javno podržava predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević.
To samo potvrđuje da je Nikšić uz svesrdnu pomoć Ure i Demokrata dospio u ruke Čiča Dražinog ideološkog nasljednika, koji na svakom koraku pokušava uniziti Crnu Goru, njene simbole, suverenost i integritet. Svoju nedostojnost funkciji koju obavlja gospodin Kovačević gotovo konstantno iskazuje, a pokazao je i ovim činom podrške izmanipulisanim mladićima.




Posjeta : 379