1
Fudbalska "A" reprezentacija Crne Gore trenirala na Uleval stadionu u Osu na kojem sjutra protiv Norveške igra kvalifikacionu utakmicu za SP
"Sokoli" spremni - da zaprijete!

- Očekujte ofanzivno orjentisanu Crnu Goru, jer imamo takav potencijal, a i naši napadači su u dobrom momentu - Bećiraj je počeo da daje golove, i u klubu i u reprezentaciji, imamo Jovetića, vraća se i Đurđević, vidjećemo da li će Mugoša biti spreman. Siguran sam da imamo kvalitet da zaprijetimo Norveškoj, ali za rezultat koji želimo cijela ekipa treba da bude na nivou - poručio je Miodrag Radullović, seektor fudbaske "A" reprezentacije Crne Gore koj je na Uleval stadionu u Oslu odradila posljednji trening uoči utakmice osmog kola kvalifikacija za SP sa Norveškom.

- Svako zna kvalitete Halanda, ali Norveška nije samo Haland - njihovi napadači su odlični, vezni igrači takođe Odegard, Eljunusi, Berg... Mislim da će se glavna bitka voditi na sredini terena, i ako ih tu zaustavimo, imamo šansu da napravimo dobar rezultat. U Podgorici smo se nekako nesvjesno povukli i nismo bili na nivou u prvom poluvremenu. U nastavku, kada smo vidjeli da možemo da igramo sa njima u istoj formaciji smo im pravili probleme. Sjutra od početka to treba da bude Crna Gora koja zna šta hoće - zaključio je Radulović.
- Biće dobra utakmica, puna ritma, jer oba tima žele da izađu na teren i da pobijede. Mi ćemo igrati na tri boda, a mislim da će biti dosta prostora za nas da uradimo nešto u napadu. Znamo važnost utakmice i očekujem da damo sve od sebe. Igramo protiv tri jaka tima do kraja kvalifikacija, ali znamo i naše kvalitete - moramo da samo sve od sebe i da vidimo za šta će biti to dovoljno - istakao je ofanzivni vezista našeg tima Sead Hakšabanović.
Duel Norveške i Crne Gore igra se sjutra od 20,45 na Uleval stadionu u Oslu. Sudija meča biće Ištvan Kovač, internacionalac iz Rumunije.
Posjeta : 8