0
Portparol i poslanik DPS Miloš Nikolić
Abazoviću prepuštamo - izdajničke margine!

- Poručujem Abazoviću, da ćemo i ja i moje kolege biti prisutni uvijek i na svakom mjestu na kom se bude branilo dostojanstvo, čast i ugled Crne Gore. Izdajničke margine, prepuštamo njemu - naveo je portparol i poslanik DPS Miloš Nikolić.

- Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je večeras da će ozbiljna istraga koja slijedi pokazati da smo ja i članovi Kluba poslanika DPS prisustvovali mirnim protestima protiv ustoličenja nedostojnog mitropolita Joanikija Mićovića.
Da podsjetim Abazovića da smo prisustvo na Cetinju najavili još na pres konferenciji prethodne sedmice te da o tome svjedoče i brojne fotografije koje smo sami objavljivali, kao i saopštenje povodom održanog sastanka Kluba poslanika.
Prisustvo na Cetinju za mene, i sve ostale prisutne, bila je patriotska obaveza, baš kao što je za Dritana batinjanje, gušenje u suzavcu i šok bombama građana Crne Gore bila izdajnička obaveza koju je dobio od svojih nalogodavaca.
Vjerujemo da će mu ovo olakšati planiranu istragu kako bi mogao da se posveti podsjećanju ko mu je nudio 21 milion eura, ili možda da otkrije ko stoji iza šverca 1.4 tone kokaina. Njegov najveći dosadašnji uspjeh, hapšenje 3.000 majica sa likom Svetog Petra Cetinjskog, predstavlja poražavajući rezultat, čak i za njega - nedostojnog.




Posjeta : 30