3
Odbor DPS Glavnog grada
Požare podmeću - politički piromani DF!

- Dok su se sve snage u našoj zajednici organizovale na suzbijanju požara na Gorici, DF pokušava da politizuje ovu nepogodu, očekujući da rukovodstvo grada podnese ostavke zbog požara, za koji postoje sve indicije da je podmetut. Umjesto da se odazovu pozivu da zajedno pošumimo Goricu, politički piromani iz DF podmeću nove vatre - saopštio je Odbor DPS Glavnog grada

U trenucima kada neko društvo zadese elementarne nepogode, poput poplava, požara i sl. obično se zaboravi na sve razlike, naglašava se solidarnost i spremnost da se udruženim snagama spašavaju životi, prirodna i materijalna dobra.
Međutim, DF je ružan izuzetak koji relativizuje to pravilo. I dok su se sve snage u našoj zajednici organizovale na suzbijanju požara na Gorici, DF pokušava da politizuje ovu nepogodu, očekujući da rukovodstvo grada podnese ostavke zbog požara, za koji postoje sve indicije da je podmetut. Umjesto da se odazovu pozivu da zajedno pošumimo Goricu, politički piromani iz DF podmeću nove vatre.
Ne samo da se neće ispuniti njihov zahtjev, koji je, zbog okolnosti u kojima se traži, prestupio granice pristojnog i normalnog, već će uprava Glavnog grada nastaviti da radi u korist građana Podgorice i uložiti sve napore da političku elementarnu nepogodu zvanu DF izbriše sa političke mape Podgorice i Crne Gore.
Posjeta : 44