2
Turistička organizacija Podgorice i ovog ljeta organizuje zabavno-rekreativnu manifestaciju na Sastavcima
Od četvrtka - „Ajmo na Moraču“!

Nastupom KUD KIC "Budo Tomović" i solistkinje izvorne muzike Milice Vojinović, sa orkestrom Ivana Pekovića, prekosjutra od 19 počeće manifestacija „Ajmo na Moraču“ na Sastavcima koju i ovog ljeta organizuje Turistička organizacija Podgorice.
Sugrađani i posjetioci Podgorice tokom trajanja manifestacije biće u prilici da uživaju u kulturno-zabavnom programu, ali i da doživljaj pored rijeke upotpune sportsko-rekreativnim sadržajima poput vožnje kajaka i spuštanja gumama od gradskih plaža u Rogamima i kod hotela „Ambasador“ do Sastavaka.

U petak, 30. jula nastupiće Plesna grupa "Sonrisa" i biće organizovana Slikarska radionica za odrasle koju će voditi umjetnica i grafička dizajnerka Hajdana Kostić.
Četvrtog avgusta biće organizovan dječji program, crtanje i slikanje za mališane uz nastup Dječjeg hora Zvjezdice, a nakon toga će nastupiti Plesna grupa Sonrisa. Dječji program se nastavlja i narednog dana, 5. avgusta, dok će u muzičkom dijelu programa nastupiti Andrijana Božović.
Zatvaranje manifestacije je 12. avgusta uz nastup violinistkinje Verice Čuljković i DJ-a, a istog dana biće organizovana i izložba radova sa Slikarske radionice.





Posjeta : 382