1
Glavni grad uspješno realizovao projekat sa socijalnom i ekološkom dimenzijom
Došao "Komšo" - da prevozi starije!

       - Glavni grad je uspješno realizovao jedan veoma važan projekat koji ima dvije dimenzije, a dominantno je fokusiran na socijalnu. Ideja je da koristeći ovo električno vozilo omogućimo našim sugrađanima starije životne dobi besplatan prevoz do onih mjesta koja su za njih značajna. Sa druge strane, svakako da je u pitanju jedna ekološka priča koja je na tragu svih naših napora da Podgoricu učinimo što zelenijom - istakaoo je gradonačenik Podgorice dr Ivan Vuković, kojem je Vuk Vukašinović, ispred kompanije "Telekom", uručio ključeve električnog vozila za prevoz starijih sugrađana, kavalira "Komša", koji je stiglo je u Podgoricu.

Gradonačelnik je saopštio da će brendiranje biti uskoro završeno, kao i da će biti označena putanja kojom će se Komšo kretati, te da nema nikakvu dilemu da će krajnji korisnici biti izuzetno zadovoljni.
- Na ovaj način još jednom dokazujemo da Podgorica ide u korak sa razvijenim svijetom i, ukoliko bude interesovanja za ovu vrstu usluge, već naredne godine ćemo krenuti sa nabavkom barem još jednog vozila ovog tipa - zaključio je Vuković.
Podsjećamo, tender za izbor najpovoljnijeg ponuđača za nabavku električnog vozila raspisan je u aprilu ove godine. U roku za dostavljenje ponuda pristigla je ponuda ponuđača Crnogorski Telekom Ad Podgorica ponuđenom cijenom od 43.980 eura bez pdv-a i rokom isporuke 90 dana od dana zaključivanja ugovora.

Posjeta : 227