0
Potreban vam je detoks
Očistite pluća - jabukovim sirćetom!

    Savjetujemo vam da povremeno, barem jednom godišnje, provedete detoks i očistite pluća od suvišne sluzi i toksina kako bi ona mogla nesmetano obavljati svoju funkciju. Želite li očistiti pluća od toksina i sluzi, nekoliko dana za redom konzumirajte napitak na bazi jabukovg sirćeta. Preporučujemo vam i da isprobate 3-dnevni detoks, koji je nešto složeniji jer zahtijeva cijeđenje nekoliko sokova dnevno, ali svakako vrijedi truda.

Nezavisno od toga jeste li pušač ili ne, vašim je plućima potreban detoks. Zrak, osobito ako živite u gradu, zasićen je zagađivačima, industrijskim onečišćenjem i ispušnim plinovima iz automobila. Takvi zagađivači u plućima uzrokuju oštećenja, koja s vremenom mogu dovesti i do kronične opstruktivne plućne bolesti. Nakon što udahnete štetne toksine, oni se zalijepe za stijenke pluća te smanjuju njihovu elastičnost.
U zraku koji udišete na otvorenom i u zatvorenom prostoru, osim čestica prašine, mogu se naći i živa, arsen, olovo, benzen, dioksini… Svi ti štetni sastojci, jednom kada dospiju u dišni sustav, narušavaju i naše fizičko i mentalno zdravlje.
Osim toga, kada se pluća napune toksinima, njihova sposobnost širenja tijekom udisanja znatno je ograničena, što znači da je i dotok kisika u druge organe znatno smanjen.
Savjetujemo vam da povremeno, barem jednom godišnje, provedete detoks i očistite pluća od suvišne sluzi i toksina kako bi ona mogla nesmetano obavljati svoju funkciju.
Želite li očistiti pluća od toksina i sluzi, nekoliko dana za redom konzumirajte napitak na bazi jabučnog octa. Preporučujemo vam i da isprobate 3-dnevni detoks, koji je nešto složeniji jer zahtijeva cijeđenje nekoliko sokova dnevno, ali svakako vrijedi truda.




Posjeta : 530