1
Fudbalski savez Crne Gore čestita Budućnosti osvajanje šampionske titule u Telekom 1. CFL.
Odbranom titule - postali najtrofejniji!

    - Sjajnim igrama tokom dosadašnjeg dijela sezone, sedam kola prije njenog zavšretka, Budućnost je uspjela da odbrani naslov najboljeg iz prethodne sezone. Igrači i stručni štab donijeli su peti trofej šampiona Crne Gore u vitrine kluba, čime je Budućnost postala klub sa najviše osvojenih šampionskih titula i sa dva pehara namijenjena pobjedniku Kupa najtrofejniji klub u državi - istaknuto je u čestitki FSCG fudbalskom klubu "Budućnost", koju prenosimo integralno:

Predsjednik FSCG Dejan Savićević i generalni sekretar Momir Đurđevac:
Poštovani predsjedniče Mijač, uvaženi igrači, članovi stručnog štaba, zaposleni, navijači,
Fudbalski klub Budućnost osvajač je titule šampiona u Telekom 1. CFL u sezoni 2020/21 i na tome Vam najsrdačnije čestitamo u ime Fudbalskog saveza Crne Gore i svoje lično ime!
Šampionske titule osvajaju se zahvaljujući posvećenosti i odgovornom odnosu prema radu i obavezama u svim strukturama kluba. Titula pravka države predstavlja najljepšu nagradu za sve napore koje rukovodstvo, zaposleno osoblje, igrači i stručni štab, pomognuti podrškom navijača, ulažu od prvog do posljednjeg dana sezone u ostvarenje zajedničkog cilja. Samim tim ova čestitka ide na račun svih koji su svojim angažovanjem dali doprinos da Budućnost osvoji novu titulu prvaka Crne Gore.
Sjajnim igrama tokom dosadašnjeg dijela sezone, sedam kola prije njenog zavšretka, Budućnost je uspjela da odbrani naslov najboljeg iz prethodne sezone. Igrači i stručni štab donijeli su peti trofej šampiona Crne Gore u vitrine kluba, čime je Budućnost postala klub sa najviše osvojenih šampionskih titula i sa dva pehara namijenjena pobjedniku Kupa najtrofejniji klub u državi.
Fudbalere Budućnosti ubrzo očekuju nova iskušenja, novi nastup u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona. Uvjeren sam da će „plavo-bijeli“ u novom nastupu na evropskoj sceni na najbolji mogući način predstaviti crnogorski fudbal, uz želju da naprave makar korak više u odnosu na prethodnu sezonu u evropskim klupskim takmičenima!
Na kraju, svima u klubu i svima kojima je Budućnost u srcu čestitamo osvajanje titule prvaka Crne Gore!“
Fudbalski savez Crne Gore čestita Budućnosti osvajanje šampionske titule u Telekom 1. CFL.
Posjeta : 48