0
U drugom kolu grupe "C" SP za rukometašice u Japanu Kazahstan - Crna Gora 21:30 (11:13)
"Lavice" se "uozbiljile" - u finišu!

    -Zadovljan sam zbog ubjedljive pobjede i što su sve igračice dobile priliku. Naravno morali smo da ranije prelomimo meč u svoju korist. Kazahstan ima specifičan način igre i bili su težak protivnik do samog finiša, kada smo pokazali bolji karakter. Dobro je što smo odmorili nekoliko igračica i sada se okrećemo narednih mečevima - ukazao je Per Johansen, selektor rukometašica Crne Gore, koje su danas, u drugomm kolu grupe "C" SP savladale selekciju Kazahstana 30:21 (13:11).
"Lavice" su tek posljednjih 10 minuta zaigrale bolje, a najbolja na terenu bila je Jovanka Radičević sa devet golova.

- I juče i danas bile su teže utakmice nego što smo očekivale. Srećna sam što smo izvukle naš mmaksimum u oovom momentu i pobijedile. Nadam se da nam se neće događati greške jer nam dolaze ozbiljnije ekipe. Čestitke curama, pokazale smo karakter i kada nam nije dobro išlo i posle dana odmora, jedva čekam da nam dođu Mađarska, Rumuiija i Španija, da pokažemoo zašto smo tu ii šta želimo - istakla je i golmanka Marta Batinović.
- - Važna pobjeda u prvenstvu, posebno za mene jer sam debitovala. Bilo je dosta dobih stvvvari, nažalost illi je i loših, ali trudićemo se da to u naredna tri meča ispravimo jer nam slijede jači protivnici - ukazala je Dijana Mugoša.
- Definitivno, srećne smo zbog pobjede i dva osvojena boda. Nije bilo kako smo zamislile, pravile smo greške, ali sigurna sam da ćemo ih ispraviti. Jedva čekamo teže mečeve, napravićemo analizu i dobro se pripremiti - poručila je Ljubica Nenezić.





Posjeta : 818