14.04.19
U drugom meĆØu finalne serije za prvaka ABA lige "Crvena zvezda m:ts" - "BuduƦnost Voli" 107:69
"Zvezda" (ni) je - zavrŔila posao!

    Aktuelni Å”ampion ABA lige ne samo da nije uspio da napravi brejk u drugom meĆØu finalne serije, deklasiran je od "Crvene Zvezde m:ts" 107:69 , pa se serija sada seli u Podgoricu.

PoĆØetak utakmice nagovjeÅ”tavao je drugaĆØiji ishod meĆØa, domaƦin je serijom 8-0 stekao 4 poena prednosti, da bi Plavi ulaskom GordiƦa i BaroviƦa uzvratili istom mjerom. Uslijedio je period u kojem se igralo koÅ” za koÅ”, ali su Plavi sa nekoliko propusta dozvolili domaƦinu da stekne osjetniju prednost. NaÅ”a ekipa je drugu ĆØetvrtinu zapoĆØela bez dovoljne agresivnosti u odbrani Å”to je Crvena Zvezda koristila. Veliki broj promaÅ”enih slobodnih bacanja je onemoguƦio naÅ”u ekipu da uhvati rezultatski prikljuĆØak.
OĆØekivala se reakcija naÅ”e ekipe u treƦoj ĆØetvrtini, ali je ona izostala. LoÅ”i procenti Å”uta i loÅ”a igra u odbrani omoguƦili su domaƦinu da uveƦava prednost iz minuta u minut. Bell je sa 2 pogoĆ°ene trojke na trenutak vratio ekipu u igru, ali je to bilo sve od Plavih. U posljednjem kvartalu ekipe su veƦ bile mislima u treƦoj utakmici. Najefikasniji u naÅ”oj ekipi bio je GordiƦ sa 11 poena, dvocifreni su joÅ” bili BaroviƦ i Bell sa po 10 poena. DomaƦu ekipu je do pobjede vodio Perperoglou sa 17 poena.
Serija se sada seli u Podgoricu, gdje Ʀe se odigrati treƦa utakmica finalne serije ABA lige. Taj duel na programu je u srijedu 17. aprila sa poĆØetkom u 19




Posjeta : 1181