0
Modna kuća "Victora`s Secret" održala godišnju reviju u Njujorku
Lima šetala - posljednji put!

    Modna kuća "Victora`s Secret" sinoć je održala godišnju reviju, koja se, nakon izleta u Pariz 2016. i Šangaj 2017, vratila u Njujork. Ova revija je posebna jer je posljednji put jedna od najpoznatijih "anđela" Adriana Lima prošetala svoja krila.

Pistu je ove godine krasio moderni, industrijski stil, a predstavljeno je šest modnih tema, a zanimljivo je da će odjeću s revije zainteresovani moći da kupe, što, do sada, nije bio slučak.
Modni šou "Victoria`s secreta" je koštao 12 miliona, ali se nesumnjivo isplati, jer je TV prenos pratilo više od 800 miliona ljudi.
Tradicionalno, atmosferu su upotpunili nastupi poznatih muzičara, te su "anđelima" na pisi društvo pravili Rita Ora, Šona Mendeza, Bibi Reksa, Čeinsmoukersi, Hesli i drugi.
Na modnu pistu su se vratile Kendis Svonpol i Behati Prinslo, koje su nedavno postale majke po drugi put, a na reviji nije bilo Lili Aldridž, koja je trudna, kao ni Alesandre Ambrosio jer se prošle godine oprostila od "Victoria`s Secreta".
Elsa Hosk je imala čast da nosi najskuplju grudnjak na svijetu "Fantasy Bra", vrijedan oko milion dolara, a krase ga Svarovski kristali.
Osim Hoskove, ogromnu pažnju je privukla Adriana Lima, koja se, u suzama, nakon 19 godina nošenja krila "Victoria`s Secreta" šetnjom pistom oprostila od tog brenda.




Posjeta : 1433