1
Lijepi i njegovani privlače pažnju
Nokti u - bojama ljeta!

    Lijepi i njegovani nokti privlače pažnju. Ljeti najviše dolaze do izražaja zbog boja i lagane odjeće, zbog toga je važno da napravite dobar izbor nijansi koje će posebno da ih istaknu.

Kao zalazak sunca

Ovog ljeta popularno je lakiranje noktiju u nježnim i intenzivno-narandžastim nijansama. Najljepše je kada ove tonove kombinujete bilo da je ombre efekat ili francuski manikir. Narandžasti tonovi najljepše stoje uz preplanuli ten i svjetlucave komade odjeće.

Mornari, obala, more

Nezaobilazne su i mornarske prugice, kao i morski motivi, poput ribica, školjki, morske zvijezde, sidra... Popularno je i lakiranje u svim nijansama plave, od svjetlih do tamnijih, tako da daju efekat talasa.

Cvijeće i voće

Sa cvjetnim motivima na noktima osvježićete cjelokupan izgled. Ovdje možete maksimalno da se poigrate bojama, u zavisnosti od toga šta želite. Odličan izbor za ljeto su i razne sezonske voćke koje takođe izgledaju vrlo zanimljivo.



Tropske nijanse

I one su simbol ljeta, mora, plaže... pa su u ovo doba godine uvijek u vrhu trendova. Kako god da ih nosite doći će do izražaja. Možete čak i svaki nokat namazati u nekoj drugoj boji, ili samo na jednom noktu kombinovati više boja.

Manikir u dvije boje

Trend ovog ljeta je mazanje noktiju u dvije boje, ali tako što ćete svjetlijom napraviti luk uz korijen nokta, a ostatak namazati tamnijim lakom. Možete, na primjer, kombinovati bijelu i intenzivno narandžastu, ili plavu i srebrnu, pa žutu i zelenu...




Posjeta : 1550