0
Kraljica popa opet hara svjetskim top listama
Madona bolja - od Elvisa!

    Kraljica popa opet hara svetskim top listama. Sa trona je skinula kralja svojim 12. albumom ā€žMDNAā€ koji je, kao i prethodnih 11, debitovao na prvom mestu u Britaniji.

Madonin novi album do sada je prodat u 39.000 primkeraka, a prema procenama uskoro Ʀe dospeti i na vrh ameriĆØke top liste. Naziv albuma ā€žMDNAā€, skraƦenica od imena Madona, naiÅ”ao je na kritike aktivista za borbu protiv narkotika zbog sliĆØanosti sa drogom nalik ekstaziju, MDMA.
Kraljica popa ne bi bila ona da odmah i ne uzvrati na kritike, pa je tokom jednog nastupa publiku pitala: ā€žKoliko vas je vidjelo Ā“MoliĀ“ (skraƦenica za MDMA)ā€.
Ipak, nakon burnih reakcija ameriĆØke javnosti ona je sve to demantovala rekavÅ”i da ā€žne podržava koriÅ”Ć¦enje droge i da ih ona nikada nije konzumiralaā€.
- Mislila sam na pesmu Ā“Have you seen Molly?Ā“, koju je napisao moj prijatelj Sedrik Gervas.ā€
   Video za drugi singl ā€žGirl gone wildā€ je u nekim zemljama zabranjen, a na YouTube kanalu je dozvoljen samo starijim od 18 godina. Reklama za parfem joj je takoĆ°e zabranjena jer je Madona u njoj previÅ”e gola.
Bez obzira na sve, Madona je uspjela da opet bude na tronu - Elvis Prisli je imao 11 albuma koji su debitovali na prvom mestu u Britaniji, a Madona sada ima 12.




Posjeta : 1658