1
Pokret "Evropa sad"
Vlada da prihvati - ostavku Milovića!

             - Podsjećamo sa su nadležni organi pokreta donijeli jednoglasnu odluku o isključenju nakon Å”to je gospodin Milović u kontinuitetu zastupao stavove koji nisu usaglaÅ”eni sa partijom, pa je na kraju ovakav scenario sasvim očekivan i realan - konstatuju u pokretu "Evropa sad", koji je pozvao aktuelnu Vladu da prihvati ostavku godpodina Milovića.

- Odluke koje se odnose na ekstradicione postupke, zastupanje politika koje nisu bliske partiji koja ga je kandidovala za člana Vlade, neki su od postupaka koji su uticali na status gospodina Milovića u PES - navode u saopÅ”tenju.
⁣ Kako dodaju, nakon Å”to je isključen iz partije, službenici ministarstva pravde su posvećeno radili na izradi IBAR zakona, dok je resorni ministar u ključnoj sedmici boravio u viÅ”ednevnoj posjeti SAD-u, Å”to nije uticalo na rad i doprinos odgovornih službenika ministarstva pravde. ⁣
⁣ - Gospodinu Miloviću se zahvaljujemo na radu i doprinosu koji je dao u izbornim kampanjama kao funkcioner PES - zaključuju u saopÅ”tenju.




Posjeta : 39