1
Milena Vuković iz GP URA
Spajić da - podnede ostavku!

          - Nakon danaÅ¡nje vanredne konferencije za medije ministra Milovića i optužbi koje je iznio na račun premijera Spajića, jedino logično bi bilo da Spajić podnese ostavku i da na taj način prekine konstantno brukanje Vlade i države Crne Gore. Ne zanimaju nas Pokret Evropa sad i njihovi unutraÅ¡nji problemi, ali kao i uvijek stajemo u zaÅ¡titu države Crne Gore. Vlada koju za pola godine karakteriÅ¡u već brojne afere, u kojoj premijer Spajić već ima problem sa dva ministra, Milovićem i Å aranovićem, uslovljenu podrÅ¡ku koalicionih partnera, i ostvarene viÅ¡estruko gore rezultate PES-a na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici, sve to pokazuje da je vrijeme da Spajić podnese ostavku, jer je u potpunosti izgubio svaki legitimitet - saopÅ¡tila je potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković.

- Iako sa Milovićem od početka vodimo politički rat i smatramo da je zastupao interese mafije, moramo priznati da je danas saopÅ¡tio istinu na koju smo upozoravali – da Spajić Crnu Goru vodi u ponor - poručila je Vuković.
Vuković je zaključila da je na danaÅ¡njoj konferenciji za medije čak i Milović potvrdio ono Å¡to Građanski pokret URA priča od dana kada je formirana 44. Vlada. “Da iza Milovićevih napada na Å¡efa SPO-a Predraga Å ukovića i SDT-a Vladimira Novovića stoji Spajić




Posjeta : 37