1
Selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, povodom smrti "hrabrog sokolla" koji je bio njegov prvi izbor za Ligu nacija
Uvijek će biti sa nama - bodriće nas sa neba!

   - Sjajan momak, ljudska gromada, primjer za sve. Sjajan golman, slobodno mogu reći svjetska klasa i svi smo se radovali mnoÅ”tvu njegovih nastupa u budućnostiā€¦ Radna etika koja ga je krasila predstavljala je garanciju da će Matija doseći visine koje zaslužuje. Nažalost, sudbina je bila jača od njegove predanosti i posvećenosti poslu kojim se bavio. Matija će za sve nas u reprezentaciji ostati upamćen kao nasmijani div, ā€ždječakā€œ pun optimizma i pozitivnog duha. Nedostajaće nam na svakom okupljanju, na svakom treningu, na svakoj utakmici koju budemo igrali i uvijek ćemo misliti na njega. Siguran sam da će nas Å arka bodriti sa neba. Moje iskreno saučeÅ”će porodici Å arkić. Počivaj u miru dragi Matija - rekao je selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki povodom smrti "hrabrog sokolla" koji je bio njegov prvi izbor za Ligu nacija.
Za naÅ”u "A" selekciju odigrao je devet mečeva, a debitovao je kod Faruka Hadžibegića 19. novembra 2019. protiv Bjelorusije.






Posjeta : 28