0
Znaèajna investicija realizovana u rekordnom roku
Otvorena žièara - Kotor-Lovæen!

    Sezona na žièari Kotor-Lovæen zvanièno je poèela, a njenom otvaranju prisustvovali su ministar prostornog planiranja i urbanizma Janko Odoviæ, predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokiæ i izvršni direktor kompanije Marko Cus. Tom prilikom poruèili su da je ovaj projekat jedan od kljuènih investicija, te da æe se njen znaèaj preliti i na region.
- Žièara Kotor – Lovæen kljuèni je dio turistièke infrastrukture, koji æe znaèajno doprinijeti i ekonomskom rastu regiona - kazao je Odoviæ.

Kada se bude završila i kada bude išla i do do Cetinja, ona æe u velikoj mjeri omoguæiti da i Cetinje bude dio turistièke ponude mnogo više nego što je sada”, kazao je Odoviæ.
Žièara Kotor – Lovæen predstavlja znaèajnu investiciju koja je realizovana u rekordnom roku i koja je doprinjela boljoj vidljivosti cijele države, poruèio je predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokiæ.
- Žièara radi punim kapacitetom i vjerujem da æe ovo biti pokazni primjer kako je moguæe u privatno-javnom partnerstvu realizovati u rekordnom roku velike infrastrukturne projekte“, istièe Jokiæ.
- Žièara je veoma znaèajan kapitalni projekat, ne samo za Crnu Goru, veæ i za region - smatra izvršni direktor kompanije Marco Cus.
- Vjerujem da æe ova sezona stvarno dokazati to što smo do sad ulagali i želim da istaknem informaciju da do 26. maja imaæemo povoljne cene karata i sa radošæu oèekujemo goste da nam doðu na žièaru Kotor Lovæen - dodaje Cus.
Posjetioci æe moæi da uživaju u vožnji žièarom od danas pa sve kraja ljetnje sezone, odnosno do prvog novembra.




Posjeta : 69