1
Potpredsjednik DPS Ivan Vuković u "Drugačijoj radio vezi" radija "Antena M"
Đukanović za - zamjenika generalnog sekretara NATO?!

          - Tu informaciju dobio sam zahvaljujući turskom portalu. Raspitivao sam se i pitao jednog mog prijatelja iz Istanbula koji je dosta dobro pozicioniran i ima dobre veze u turskom političkom rukovodstvu. On mi je kazao da je to istina i da se radi na tome. Razumio sam da je Turska jedna od drĆŸava članica NATO saveza koja podrĆŸava to, svakako bi trebalo pitati za miĆĄljenje i naĆĄe međunarodne partnere, ostale NATO zemlje, ali biće da tamo đe ima dima ima i vatre - potpredsjednik DPS Ivan Vuković u "Drugačijoj radio vezi" kaĆŸe kako ima pouzdanu informaciju da je u toku priprema kandidovanja Mila Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO.

Vuković ocjenjuje da bi bilo neobično da ova informacija prođe bez antikampanje prosrpskih i proruskih tabloidnih medija. Dodaje da snaĆŸna i konstantna viĆĄegodiĆĄnja negativna kampanja oteĆŸava rad DPS.
- Nama bi bilo neobično da toga ne bude... Dakle vi funkcioniĆĄete u jednom sistemu u kom ste svakog dana sa deset različitih strana inkriminisani, deĆĄava se difamacija individualna, kolektivna, najprljavija moguća kampanja podmetanja... Do te mjere smo, kad bih htio da se naĆĄalim, navikli na to da bi bilo neobično jednog jutra se probuditi i shvatiti da je to naĆĄa ruĆŸna proĆĄlost, da nema viĆĄe tabloida, da nema viĆĄe ovih kvazi portala, da smo postali normalno druĆĄtvo - kazao je Vuković.




Posjeta : 46