0
Boris Muratović, predsjednik OpÅ¡tinskog odbora DPS NikÅ¡ić
Vlast neznanjem i neradom - uniÅ¡tava FK “Sutjeskaâ€!

    - Pozivamo OpÅ¡tinu NikÅ¡ić da se hitno uključi u rjeÅ¡avanje problema u klubu, da se rebalansom Budžeta, a ne kreditnim zaduženjem kako su naumili, opredijele dodatna sredstva za FK “Sutjeskaâ€, ali prethodno da smijene kompletno rukovodstvo i pozovu ih na odgovornost, kako ne bi potpuno zatrli ono Å¡to su generacije NikÅ¡ićana cijeli jedan vijek stvarale - istakao je Boris Muratović, predsjednik OpÅ¡tinskog odbora DPS NikÅ¡ić, ukazujući da "Jedan od najtrofejnijih i najstarijih fudbalskih klubova, ne samo u Crnoj Gori, već i u regionu, živi najteže dane u svojoj novijoj istoriji. Faktički, klub je pred bankrotom, duguju se plate i igračima i zaposlenima, nema sredstava za osnovne aktivnosti,..a da predsjedniku kluba, ujedno predsjedniku OpÅ¡tinskog odbora Demokrata, Marku Mitroviću, ne pada na pamet da podnese ostavku.

Zar su, gospodo iz Demokrata, fotelje i privilegije vrijednije i od proÅ¡losti i od budućnosti FK “Sutjeskeâ€, jednog od simbola naÅ¡eg grada?!
Nestručnost, neznanje i neprofesionalizam onih koji su samo po ključu tu gdje jesu, a ne zato Å¡to mogu doprinijeti razvoju fudbala u NikÅ¡iću, grčevito se drže za fotelje, umjesto da postiđeni i sa osjećajem krivice Å¡to prije sami napuÅ¡te Klub. Jedino Å¡to oni znaju raditi jeste bezgranično koriÅ¡ćenje troÅ¡kova reprezentacije, dok FK “Sutjeska†grca u dugovima.
Sistemski ubijaju fudbal u gradu pod Trebjesom, uniÅ¡tavajući mlađe kategorije, gdje imamo izuzetno talentovanu djecu koja svojim igrama zasluže viÅ¡i rang, a onda ga izgube zbog neznanja i nemara odgovornih u FK “Sutjeskaâ€.
Ogorčenje prema rukovodstvu ovog kluba raste svakodnevno, Å¡to od strane igrača, roditelja i djece, tako i od strane navijača i svih onih koji vole klub kraj Bistrice!




Posjeta : 52