1
Komisija ABA lige o polufinalnoj serije ABA lige između "Partizana Mozzart Bet" i #Budućnosti Voli"
OÅ”tećen klub iz Podgorice!

    ā€“ U cilju razjaÅ”njenja situacija koje su se desile u 3. utakmici polufinalne serije između "Partizana Mozzart Bet" i " "Budućnosti Voli", Sudijska komisija AdmiralBet ABA lige je ocijenila tri sudijske odluke.

7:09 do kraja 2. četvrtine ā€“ Nakon Å”to je lopta otiÅ”la iz ruku ofanzivca (Jogi Ferel) dok je pokuÅ”avao Å”ut za 3 poena i prije nego Å”to je ofanzivac (Jogi Ferrell) pao sa obje noge na pod , doÅ”lo je do tjelesnog kontakta koji je inicirao odbrambeni igrač (Aleksa Avramović). Sudije su dosudile faul nad igračem ofanzive (Jogi Ferel). Sudije su donijele pravu odluku.
Prilikom pada na parket, ofanzivac (Jogi Ferel) je desnom rukom udario odbrambenog igrača (Aleksa Avramović) u glavu. Sudije su iskoristile mogućnost da provere situaciju na Instant Replai Sistem-u (IRS) i nakon pregleda igre dale su nesportski faul ofanzivnom igraču (Jogi Ferrel). Sudije su donele pravu odluku.
6:47 do kraja 3. četvrtine ā€“ Prilikom pokuÅ”aja Å”uta za 3 poena, ofanzivac (Kevin Panter) je pomerio desnu nogu u stranu i inicirao kontakt sa odbrambenim igračem (Jogi Ferel).
Sudije su dosudile faul pri Å”utiranju ofanzivnog igrača (Kevin Punter), Å”to je bila pogreÅ”na odluka. Sudije su trebale da naprave tehničku greÅ”ku ofanzivnom igraču (Kevin Panter) ā€“ stoji u saopÅ”tenju Sudijske komisije ABA lige.




Posjeta : 69