Kapija Zadovoljstva - Zabava

0
Širom Crne Gore Nova godina dočekana veselo
Budva opravdala očekivanja!
    U Budvi je ispred zidina Starog grada najavljivan spektakl. Sa sigurnošću se može reći da su očekivanja, što se prve večeri tiče, ispunjena.  
 
3
Fillmska 2013.
Očekivana - vladavina nastavaka!
    Nastavci velikih hitova i u 2013. biće ključan adut holivudske industrije za "navlačenje" bioskopske publike, a kao potencijalno najveći "razbijač blagajni" nameće se drugi segment trilogije Pitera Džeksona "Hobit", snimljene prema istoimenom romanu Dž. R. R. Tolkina.  
 
2
Sve za ljubav
Bred kupuje - Anđinu prošlost!
    Sve za ljubav Bred Pit kaže da je spreman da plati čak 10 miliona dolara kako bi spriječio objavljivanje snimka seksa kojeg je njegova nevenčana supruga tada drogirana snimila 1999. godine. 
 
2
Novogodišnji "Playboy"
Naslovnica od - devet "zečica"!
    Naslovnicu magazina za muškarce „Playboy“ u izdanju za januar i februar, krase djevojke mjeseca i ljepotice sa naslovnih strana iz 2012. godine. Prvi put u Srbiji na jednoj fotografiji je devet golih „zečica“! 
 
1
Muzički časopis "Bilbord" objavio listu najboljih umjetnika u 2012.
Adel - pjevačica godine!
    Muzički časopis "Bilbord" objavio je listu najboljih umjetnika u 2012. godini, prema kojoj je najbolja pjevačica Adel, dok su tik iza nje Rijana i Tejlor Svift. 
 
1
Završen veliki sms za najljepše dijete Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore
Najljepša je - Nađa iz Bara!
    Veliki SMS izbor za najljepše dijete Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore je završen. Poslije dvomjesečne "borbe" SMS glasovima pobijedila je dvogodišnja Nađa Radulović iz Bara. 
 
1
Beogradska glumica pridružila se u Splitu ekipi popularne serije "Larin izbor"
Dolazi kao - vatrena Anastazija!
    Beogradska glumica koju mediji u posljednje vrijeme spajaju s bivšim Severininim zaručnikom Milanom Popovićem pridružila se u Splitu ekipi popularne serije.  
 
1
Na MICS festivalu održanom u Monte Karlu
Top Hill - najbolji klub!
    Budvanska diskoteka Top Hill dobila je prestižnu nagradu "Best night club global 2012.", na MICS festivalu održanom u Monte Karlu.  
 
1
Naslovnica "Playboya"
Najčednija i - najprovokantnija?!
    Ovo je vjerovatno ujedno jedna od najčednijih i jedna od najprovokativnijih naslovnica "Playboya". 
 
1
"Rat zvijezda"
Zaratile - Madona i Lady Gaga!
    Pjevačke zvezde Madona i Lejdi Gaga nisu više u dobrim odnosima. Kraljica popa se požalila fanovima na koncertu u Minesoti, da je Lejdi Gaga odbila da nastupi sa njom, dodavši da joj takve stvari pomažu da jača karakter. 
 
0
Vlasnik pogrebnog preduzeća u Poljskoj razljutio katoličku crkvu
Gologuze reklamiraju - mrtvačke sanduke!
    Vlasnik jednog pogrebnog preduzeća u Poljskoj naljutio je katoličku crkvu jer je svoje mrtvačke sanduke reklamirao na kalendaru zajedno sa golim djevojkama. ... 
 
3
Trenutno najpoznatija starleta na svijetu opet na meti tabloida
Pojavio se - drugi pornić Kim K.!
    Trenutno najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan opet je na meti taboida. Nepoznata osoba prodaje drugi dio njenog pornića kupcu koji najviše ponudi, a početna cijena je 30 miliona dolara.  
 
2
Bivši bodibilder i bivši guverner Kalifornije odlučio da se vrati glumi
Švarceneger opet stiže - kao Konan!
    Arnold Schwarzenegger glumiće i u trećem nastavku filma o ratniku Konanu varvarinu, saopšteno je iz studija „Universal Pictures". 
 
1
Dogodovštine sa jesenjih svadbi koje se samo viđaju na filmovima
Kum ukrao mladu - sa vjenčanja!
    Dogodovštine sa jesenjih svadbi koje se samo viđaju na filmovima, gotovo svake godine obilježe bar jedno veselje u gradu na Moravi i okolini.  
 
1
Fotogenični Redži
Ovan koji voli - da pozira!
    Da i ovce umiju da poziraju pokazao je ovan po imenu Redži. 
 
1
Neautorizovana biografija prve dame Francuske digla veliku prašinu
Valerie bila u - ljubavnom šestouglu!
    Valerie Trielweiler, sadašnja prva dama Francuske i nevjenčana supruga predsjednika Hollandea, godinama je bila u središtu ljubavnog, ne trokugla, ne četverougla, već složenog šestougla, otkriva se u objavljenoj knjizi dvojice francuskih novinara. 
 
0
Poznata izraelska manekenka objavila parodičan video-skeč
Traži donacije da - snimi pornić!
    Poznata izraelska manekenka Bar Rafaeli putem stranice Funny or Die objavila je parodičan video-skeč u kojem poziva ljude da joj doniraju novac kako bi ispunila svoj veliki san - snimanje pornića. 
 
1
U italijanskom časopisu "Chi"
Gola kraljica - na 19 strana!
    Italijanski časopis "Chi" objavio je specijal na 19 strana sa 18 neobjavljenih golišavih fotografija princeze Kejt, pod naslovom "Kraljica je gola". 
 
1
Odlučila da napiše knjigu
Monika otvara - i srce i dušu!
    Monika Levinski, koja je nekada radila u Bijeloj kući, navodno je odlučila da napiše knjigu o seksualnoj aferi sa nekadašnjim predsjednikom SAD Bilom Klintonom. 
 
1
Sedmica mode u New Yorku
Moda nije - žrtva celebrityja!
    Jako ćemo voljeti sljedeće modno proljeće i ljeto! Jamči nam to New York Fashion Week, s kolekcijama punim boja, opartističkih napada na očni živac i konstrukcija koje poručuju: svijetu nudimo punokrvni modni dizajn, čak i za običan radni dan! 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|