Kapija Zadovoljstva - Zabava

2
U 54. pridružila se ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom
Madona postala - milijarderka!
    Madona je konačno uspjela da premaši prag od milijardu dolara. Američka pjevačica se tako u 54. godini pridružila ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom.  
 
2
Eto šta se desi kad trojica crnogorskih policajaca odluče da idu na pecanje
Upecao kolegu - za uho!
    Trojica prijatelja željela da se opuste uz rijeku i ribarenje, ali je sve krenulo po zlu kad je udica jednog od njih probola ušnu školjku drugog! 
 
1
"Who see" i Nina Žižić predstavljati Crnu Goru na "Eurosongu"
Promovisana "Igranka" - za Malme!
    Pjesma "Igranka", sa kojom će "Who see" i Nina Žižić predstavljati Crnu Goru na "Eurosongu" premijerno je sinoć predstavljena u emisiji TV Crne Gore. 
 
0
Crnogorska predizborna dilema
Ili sa krivim – ili nazad?
    Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović večeras u Baru počinje predizbornu kampanju za predsjedničke izbore koji će biti održani 7. aprila. Njegov slogan je „Naprijed!“.
Za tri dana iz Nikšića u predizbornu kampanju krenuće i nezavisni kandidat Miodrag Lekić, uz slogan „Pravi predsjednik – Miodrag Lekić“.
 
 
2
Popravlja se zdravstveno stanje crnogorskog kantautora
Šobić izlazi - sa intezivne!
    Crnogorski kantautor Milađin Šobićdanas će najvjerovatnije napustiti Odjeljenje intenzivne nege Kliničkog centra, da bi u narednom periodu bio smješten na Odjeljenju neurohirurgije. 
 
2
Dodijeljeni crnogorski Oskari
Najviše ovacija - najboljem domaćinu!
    Srpska folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović dobila je sinoć oskar popularnosti, koji dodjeljuje Crnogorska kulturna mreža (CKM) na osnovu svog istraživanja javnog mnjenja, kao najpopularnija pjevačica narodne muzike u Crnoj Gori. 
 
2
U Kodak Theatreu u Los Angelesu održana je 85. dodjela Oscara
Obama proglasila - "Argo"!
    U Kodak Theatreu u Los Angelesu održana je 85. dodjela Oscara, najprestižnije filmske nagrade.
Kada se gledaju sve kategorije, spektakularna 3D fantazija "Life of Pi" osvojila je četiri Oscara, tri su dobile drama o talačkoj krizi u Iranu "Argo" i mjuzikl "Les Miserables", dva je dobio vestern Quentina Tarantina "Odbjegli Django" i istorijska drama "Lincoln", a jedan je dobio "Zero Dark Thirty". 
 
2
Poslije pisanja kolumni, uhvatila se dizajniranja seksi krpica
Nives promoviše - "69"!
    Nakon što je prestala pisati kolumnu, Nives se uhvatila dizajniranja seksi krpica, a odnedavno je i sama sebi zaštitno lice modne linije 69 Celsius. 
 
1
Za potrebe reklamne kampanje nove kolekcije obuće Brajana Etvuda
Sandale reklamira - naga Eva!
    Za potrebe reklamne kampanje nove kolekcije obuće Brajana Etvuda Evu Hercigovu nijesu skrivali nepotrebnom odjećom. Lepa Čehinja pozirala je potpuno naga uprkos tome što čeka treće dijete i u martu će napuniti 40 godina. 
 
1
Modna pista
Proljeće za - zavodljive šezdesete!
    Na modnoj sceni svake sezone nađe se nekoliko dizajnera koji svojim radom nostalgično prizivaju neka prošla vremena. S modnih se pista zato inspiracija preseli i u high street trgovine i ulice, pa se tako novo-stari trendovi neprestano izmjenjuju i dominiraju u modnom svijetu. 
 
0
''Pure Honey''
Kim pravi - novi parfem!
    Starleta Kim Kardašijan u septembru će na tržište izbaciti svoj šesti po redu parfem pod nazivom ´´Pure Honey´´, prenosi sajt ´´WWD´´. 
 
0
Američko udruženje reditelja nagradilo Bena Afleka
"Argo" niže nagrade!
    Glumac i reditelj Ben Aflek dobio je nagradu Američkog udruženja reditelja (DGA) za najbolju režiju za njegov film "Argo", još jedno u nizu osvojenih priznanja, tri nedjelje uoči ovogodišnjeg uručenja Oskara. 
 
2
Kajmi je živio "po sopstvenim pravilima"
Prije sahrane - svratio na pljeskavicu!
    Želeći da mu ispune posljednju želju, prijatelji pokojnog Dejvida Kajmija juniora prošli su zajedno sa njegovim kovčegom kroz njegov omiljeni restoran brze hrane prije nego što su se uputili na groblje. 
 
1
Glumci iz serije "Budva na pjenu od moradi kamen"
Vjenčali se - Sanja i Bane!
    Glumci iz serije "Budva na pjenu od mora", 24-ogodišnja Sanja Jovićević i 45-ogodišnji Branimir Bane Popović u 2013. godinu ušli su kao muž i žena. 
 
0
Širom Crne Gore Nova godina dočekana veselo
Budva opravdala očekivanja!
    U Budvi je ispred zidina Starog grada najavljivan spektakl. Sa sigurnošću se može reći da su očekivanja, što se prve večeri tiče, ispunjena.  
 
3
Fillmska 2013.
Očekivana - vladavina nastavaka!
    Nastavci velikih hitova i u 2013. biće ključan adut holivudske industrije za "navlačenje" bioskopske publike, a kao potencijalno najveći "razbijač blagajni" nameće se drugi segment trilogije Pitera Džeksona "Hobit", snimljene prema istoimenom romanu Dž. R. R. Tolkina.  
 
2
Sve za ljubav
Bred kupuje - Anđinu prošlost!
    Sve za ljubav Bred Pit kaže da je spreman da plati čak 10 miliona dolara kako bi spriječio objavljivanje snimka seksa kojeg je njegova nevenčana supruga tada drogirana snimila 1999. godine. 
 
2
Novogodišnji "Playboy"
Naslovnica od - devet "zečica"!
    Naslovnicu magazina za muškarce „Playboy“ u izdanju za januar i februar, krase djevojke mjeseca i ljepotice sa naslovnih strana iz 2012. godine. Prvi put u Srbiji na jednoj fotografiji je devet golih „zečica“! 
 
1
Muzički časopis "Bilbord" objavio listu najboljih umjetnika u 2012.
Adel - pjevačica godine!
    Muzički časopis "Bilbord" objavio je listu najboljih umjetnika u 2012. godini, prema kojoj je najbolja pjevačica Adel, dok su tik iza nje Rijana i Tejlor Svift. 
 
1
Završen veliki sms za najljepše dijete Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore
Najljepša je - Nađa iz Bara!
    Veliki SMS izbor za najljepše dijete Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore je završen. Poslije dvomjesečne "borbe" SMS glasovima pobijedila je dvogodišnja Nađa Radulović iz Bara. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|