1
Glumci iz serije "Budva na pjenu od moradi kamen"
Vjenčali se - Sanja i Bane!

    Glumci iz serije "Budva na pjenu od mora", 24-ogodišnja Sanja Jovićević i 45-ogodišnji Branimir Bane Popović u 2013. godinu ušli su kao muž i žena.

Oni su se venčali u novogodišnjoj noći na Jahorini, piše nedeljnik Story. Proslava je održana u jednom hotelu na pomenutoj planini, u krugu porodice i najbližih prijatelja mladenaca.
- Nas dvoje smo priča koju ne želim da dijelim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira - nedavno je rekao mladoženja, koji je 21 godinu stariji od svoje supruge.
Inače, par je romansu započeo nakon glumičinog raskida s jednim poznatim fudbalerom i posle Popovićevog razvoda od crnogorske slikarke, a u javnosti su se prvi put zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Herceg Novom gdje je Popović proteklog ljeta imao premijeru novog filma "As pik".
Mada se u medijima spekulisalo da je Branimir svojoj supruzi i profesor na fakultetu, ispostavilo se da to nije tačno. Ipak, njih dvoje su se zapravo i upoznali na Fakultetu dramskih umetnosti gdje ona studira, a on predaje.




Posjeta : 1622