Kapija Zadovoljstva - Zanimljivosti

2
Mama zna najbolje
Natjerala ćerku da - snimi pornić!
    Kim Kardašijan nedavno je priznala da je zbog pornića koji je izbio u javnost prije pet godina s tadašnjim dječkom Rej-Džijem postala poznata. Starleta je opovrgla tvrdnje da je video-snimak procurio u medije zbog nje i dodala da se od tada stalno brine da ne osramoti svoju porodicu. Međutim, njen bivši suprug ima drugačiju verziju priče. 
 
2
Nevjerovatna sličnost
Di Caprio bio - žena?!
    Posljednjih dana internet su preplavile fotografije dotad nepoznate žene Judy Zipper koja je u vrlo kratkom vremenu postala nevjerovatno poznata. Kako piše Uproxx, zbog njene je fotografije slavni glumac Leonardo Di Caprio proglašen vampirom koji putuje kroz vrijeme. 
 
1
Za četiri godine nije izostala nijednom
Od škole dobila - kola!
    Američka učenica dobila je novi automobil od škole, pošto za četiri godine nije izostala nijednom. 
 
1
Fantastično otkriće groblja mamuta na arheološkom lokalitetu Viminacijum, u Starom Kostolcu
Srbijom su hodali - divovi!
    Fantastično otkriće groblja mamuta na arheološkom lokalitetu Viminacijum, u Starom Kostolcu, izazvalo je svetsku senzaciju i podsetilo da je Srbija i u preistoriji bila pozornica neverovatnih događaja. 
 
0
Nekoliko dana poslije 114. ro]endana, preminula najstarija Evropljanka
Doživjela rađanje - 30 potomaka!
    Najstarija Evropljanka, Francuskinja Marie-Therese Bardet, preminula je samo nekoliko dana nakon proslave svog 114. rođendana u staračkom domu u selu Pontchateau ovog petka. 
 
2
Poznavalac "tajne muškog potomka“
Za sina - tri uslova!
    Razlika u godinama među bračnim partnerima, period ovulacije i način ishrane tri su osnovna uslova za dobijanje muškog djeteta, tvrdi meštanin sela Vukovci u dolini Zete Bajo Šuškavčević (87).  
 
2
Supruga mu se opredijelila za mačje carstvo
Razveo se zbog - 550 mačaka!
    Jedan čovjek iz južnog Izraela odlučio je da se razvode od svoje supruge, jer su joj, kako tvrdi, mačke bitnije od njega. 
 
2
Istraživanje pokazalo
Seks je bolji - u tuđem krevetu!
    Istraivanje koje je provela internet stranica za upoznavanje, Zoosk pokazalo je kako većina ispitanika smatra da je seks na nekom drugom mjestu ili samo u tuđem krevetu uvijek bolji nego u njihovom. To istraživanje temelje na rezultatima ankete provedene nad hiljadama njihovih korisnika. 
 
1
Kabare pjevačica riješila
Želi da izgubi nevinost - u 70.!
    Pem Šo (70), kabare pjevačica riješila je da izgubi nevinost. Kaže da nije stigla da se preda muškarcu jer je uvijek bila okupirana poslom, ali se nada da će naći visokog, crnog i zgodnog milionera. 
 
0
U školi Sejbl u Denveru
Suspendovan "seksi" prvak!
    Davon Medouz, učenik prvog razreda u školi Sejbl u Denveru, drugarici iz odjeljenja rekao je "Seksi sam, i ja to znam", odnosno izrecitovao joj je deo pesme "Sexy and I know it" grupe LMFAO.
 
 
0
Izgubljeni, ali pametni Piko
Papagaj policiji - rekao adresu!
    Papagaj po imenu Piko vraćen je kući u japanskom gradu Sagamihari nakon što je policiji rekao adresu svoje vlasnice.  
 
0
"Supermjesec"
Ovog vikenda - najveći puni mjesec!
    Mjesec će u subotu, 5. maja, postati puno veći, barem iz naše perspektive sa Zemlje. U tom razdoblju nadimak Zemljinog satelita bit će "Supermjesec" jer će proći bliže Zemlji nego što je to uobičajeno i izazvati za 42 odsto veću plimnu silu.  
 
0
Kralj telekomunikacija sa porodicom u hotelu Forca Mare
Najbogatiji odmara - u Boki!
    Porodica trenutno najbogatijeg čovjeka u svijetu, Meksikanca Karlosa Slima, odmara se u hotelu Forca Mare, u kotorskom naselju Dobrota. 
 
3
Najnoviji modni trend u Meksiku
U nakitu nose - žive bube!
    Najnoviji modni trend u Meksiku, kada je u pitanju nakit, su bube prekrivene šarenim kamenčićima, koje se nose kao živa umjetnost.  
 
2
Pas koji se proslavio filmom „Umjetnik” objaviće knjigu
Kuca piše - memoare!
    Pas koji se proslavio filmom „Umjetnik” objaviće knjigu.  
 
2
Na internetskoj aukciji
Za pismo sa "Titanika" - 155 000$!
    Pismo koje je napisao rukovodilac orkestra sa ´´Titanika´´ Valas Hartli svojim roditeljima u Engleskoj pet dana prije nego što je brod, prije jednog vijeka, udario u ledeni brijeg, prodato je za oko 155.000 dolara na Internet aukciji, prenose svjetske agencije.  
 
2
U pakistanskom gradu Taunsa Šarif
Rođena djevojčica - sa tri ruke!
    U pakistanskom gradu Taunsa Šarif u oblasti Dera Gazi Kan u ponedjeljak rođena je djevojčica sa tri ruke, prenose lokalni mediji.  
 
2
"Baksi"
"Taksira" - noseći ljude "na krkače"!
    Jedan Kanađanin smislio je novi način „taksiranja” - nosi ljude na leđima.  
 
2
Trinaest indikatora
Znaci da vam - nedostaje seks!
    Malo ste ljuti pa tužni pa vam se čini kao da nešto nedostaje u vašem životu? Ako malo detaljnije razmislite o korijenima problema, možda ćete zaključiti da je za sve kriv – seks. Evo još nekoliko znakova da bi nedostatak strasti i uživanja mogao biti odgovoran za loše raspoloženje. 
 
2
Na stotine južnokorejskih hrišćana moliće se zajedno
Molitvom protiv - Lejdi Gage!
    Na stotine južnokorejskih hrišćana moliće se zajedno protiv održavanje koncerta Lejdi Gage u Seulu, optužujući je za podržavanje homoseksualaca i pornografije.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|