Kapija Zadovoljstva - Zanimljivosti

0
Nije mu prvi put
Uhapšen zbog - seksa sa konjem!
    Patrick Louis Linn ponovno je uhapšen zbog polnog opštenja s konjem u istoj štali u Tallahasseeju u američkoj saveznoj državi Floridi gdje je to učinio 2010. godine, piše Huffington Post. Ovaj put nastradao je konj Sunny. 
 
0
"Moda se vraća"
Žene nose isto - i 20 godina!
    Dvije trećine žena čuva staru odeću, nadajući se da će ponovo postati moderna, pokazalo je istraživanje britanskog lanca supermarketa „Tesko”. Neke od njih su veoma privržene klasičnim komadima, pa ih nose i po 20 godina.  
 
2
Neobične metode
Bebu smiruju - "Ratovima zvijezda"!
    Roditeljima malenog četveromjesečnog Sebastiana ni sam Jedi master Yoda iz popularnih "Ratova zvijezda" ne bi predložio bolji način za uspavljivanje i umirivanje djeteta. 
 
2
Policijska naredba za "dame noći" u belgijskom gradu Gentu
Prostitutke moraju - da se "pokriju"!
    Prostitutke u belgijskom gradu Gentu će od narednog mjeseca morati da se pokriju i prestanu da se ponašaju izazovno. 
 
1
Zimbabveanski premijer Morgan Tsvangirai uspješan kao ljubavnik
Oženio se - uprkos zabrani suda!
    Koliko je zimbabveanski premijer Morgan Tsvangirai uspješan kao političar veliko je pitanje, no koliko je uspješan kao ljubavnik, očito da nema nikakva spora. Šezdesetogodišnji predsjednik vlade oženio se u subotu tridesetpetogodišnjom Elizabeth Macheka iako mu je zimbabveanski sud to izričito zabranio. 
 
1
Egipćanin koji liči na Sadama Huseina doživio neugodnost
Htjeli da ga otmu - za pornić!
    Jedan muškarac iz Egipta nedavno je doživeo vrlo neugodnu, ali i neobičnu situaciju. Mohamed Bišr, koji liči na Sadama Huseina tvrdi kako iračka banda pokušala da ga otme i to kako bi ga naterala da u "filmu za odrasle" glumi pokojnog diktatora. Bišr je dodao da se grupa nadala kako će video prodati kao ekskluzivan erotski snimak bivšeg vođe. 
 
0
Greška u konkursu
Tražili čistačicu - sa fakultetom!
    Osnovna škola "Hamza Humo" u selu Babino, udaljenom desetak kilometara od Zenice, greškom je na konkursu zatražila čistačicu sa "položenim stručnim ispitom i uverenjem o prosjeku ocena ostvarenih u visokoškolskoj ustanovi". 
 
3
Postoji dobro vrijeme za sve
Četvrtak dobar - za seks!
    Postoji dobro vrijeme za sve – od vremena za seks do pravog trenutka za prodaju doma. 
 
2
Bogati i moćni Kinezi ne služe zatvorske kazne
U zatvor idu - dvojnici!
    Bogati i moćni Kinezi unajmljuju dvojnike da služe zatvorske kazne umjesto njih, a čak i da nad dvojnikom bude izvršena smrtna kazna umjesto nad stvarnim zločincem! 
 
2
Odbjegla mlada
Indijka opelješila - 15 mladoženja!
    Mlada Indijka iz Kerale nalazi se u bjekstvu nakon što je napustila i opelješila najmanje 15 muškaraca za koje se prethodno udavala. 
 
2
San Antonio
Baka "izbubecala" provalnika!
    Vremešna Amerikanka priredila je mladom provalniku iznenađenje koje dugo neće zaboraviti.  
 
2
Projekat NLB Montenegro banke i FSCG
"Sokoli" na - platnim karticama!
    Oficijelni sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore, NLB Montgenegro banka, u sklopu projekta „Moja najljepša kartica“ omogućila je navijačima fudbalske reprezentacije Crne Gore da svoju platnu karticu pretvore u lijep navijački suvenir. 
 
1
Novi podvig francuskog plivača
Preplivao Beringov moreuz - bez udova!
    Filip Kruazon, kome su udovi amputirani poslije nesreće 1994. godine kada je imao 26 godina, u petak uveče preplivao je pojas vode od osrtva Mali Diomed na Aljasci do ruske granice u blizini Velikog Diomeda.  
 
1
Prvi pripadnik jačeg pola koji je ostao u drugom stanju
Trudan muškarac vodi bitku - za svoju decu!
    Amerikanac Tomas Biti, prvi pripadnik jačeg pola koji je ostao u drugom stanju, ne može da dobije starateljstvo nad rođenom djecom. 
 
1
Nije htio prejednostavno i neuzbudljivo
Djevojku zaprosio - cvijećem prolaznika!
    Mladić iz Bostona je ubijedio čak 300 potpunih stranaca da njegovoj devojci, dok šeta ulicom, poklone po cvijet, a kada je i poslednji bio u njenim rukama on je kleknuo ispred nje...  
 
1
Saudijska Arabija
Planiraju grad - samo za žene!
    RIJAD - Saudijska Arabija planira da sagradi grad samo za žene u kojem bi trebalo da se "izmire" strogi šerijatski zakon, koji je na snazi u ovoj zemlji i ambicija žena posvećenih karijeri. 
 
1
Švajcarska je poznata po visokim kaznama za saobraćajne prekršaje
Za prekoračenje brzine - 830 eura!
    Švajcarska je poznata po visokim kaznama za saobraćajne prekršaje, i to je još jednom dokazala ovih dana - za prekoračenje brzine jedan Austrijanac je platio kaznu od 830 eura! 
 
1
U susret parlamentarnim izborima u Ukrajini
Na listama stranaka - zvijezde i sportisti!
    U Ukrajini će se na parlamentarnim izborima krajem oktobra na stranačkim listama pojaviti poznati sportisti i zvijezde, a najpoznatije ime među njima je proslavljeni fudbaler Andrej Ševčenko. 
 
0
Obratio se naciji
Premijer pričao - "pola dana"!
    Premijer Kambodže Hun Sen je po svoj prilici oborio lični rekord za najdužni javni govor - pet sati i 20 minuta.  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|