Kapija Zadovoljstva - Zanimljivosti

0
(Ne)časna sestra
Ukrala pare da - pokrije dugove!
    Časna sestra Meri En Rep optužena je da je ukrala iz dvije crkve više od 100.000 dolara kako bi pokrila svoje kockarske dugove. 
 
0
"Vila čistačica"
Provalila u kuću - da očisti!
    Žena iz Ohaja nedavno je počinila jedan doista nesvakidašnji zločin. Naime, Susan Warren ušla je u jednu kuću bez znanja vlasnice, ali ne kako bi je orobila, već – očistila. 
 
3
U Francuskoj
Ministri uče - o ženama!
    Članovi francuske vlade će morati da pohađaju kurs o jednakosti polova nakon nespretne izjave jednog od njih da žene nisu kadre da obavljaju tehničke poslove.  
 
3
Od predsjedničke plate prvi čovjek Urugvaja za sebe zadržava samo 10 odsto
Hoze je - "najsiromašniji predsjednik"!
    Predsjednik Uragvaja Hoze Muhika važi za najskromnijeg predsjednika na svijetu, on od svoje plate, koja iznosi 12.500 dolara, sa sebe zadržava 1.250 dolara, sve ostalo daje u dobrotvorne svrhe i to mu je donijelo nadimak "najsiromašniji predsjednik na svetu". 
 
2
Titulu preuzela od Majkla Džeksona
Najbogatija pokojnica - Liz Tejlor!
    Elizabet Tejlor preuzela je od Majkla Džeksona titulu "najbogatije mrtve slavne ličnosti".  
 
2
Najskuplji na svijetu
Kilogram sira - hiljadu eura!
    Njihovi su kupci, u šali će reći, oni koji ne znaju kuda bi s parama. Umjesto ekskluzivnog parfema, ovdje će radije zapakirati gastronomski užitak. Slobodan Simić, direktor Specijalnog rezervata prirode Zasavica u Srbiji, nešto sjevernije od Beograda, upravo za ljude dubljega džepa osmislio je najskuplji sir na svijetu. 
 
1
Istranin Ivan Andre Trifonov tvrdi da je on idejni tvorac »skoka s ruba svemira«
Felix ga prevario!
    Felix Baumgartner dokazao je da je moj projekt ostvariv. Smatram se ocem toga projekta i radostan sam što je uspio, rekao je zapanjujuću tvrdnju Ivan Andre Trifonov, Bugarin s austrijskom pasošem i povremenim boravištem u Ližnjanu. Felixov poduhvat pratio je u Beču i odmah nakon skoka mu poslao sms i čestitao mu.  
 
1
Izum japanskog profesora psihologije
Stres mjere - "rotirajuće zmije"!
    Japanski profesor psihologije Akijoši Kitaoka izumio je brzi optički test za mjerenje stresa - „rotirajuće zmije”. Prema ovom testu, „rotirajuće zmije” su savršeno mirne za mirne i opuštene ljude, a kreću se za umorne i ljude pod stresom. 
 
0
Nije mu prvi put
Uhapšen zbog - seksa sa konjem!
    Patrick Louis Linn ponovno je uhapšen zbog polnog opštenja s konjem u istoj štali u Tallahasseeju u američkoj saveznoj državi Floridi gdje je to učinio 2010. godine, piše Huffington Post. Ovaj put nastradao je konj Sunny. 
 
0
"Moda se vraća"
Žene nose isto - i 20 godina!
    Dvije trećine žena čuva staru odeću, nadajući se da će ponovo postati moderna, pokazalo je istraživanje britanskog lanca supermarketa „Tesko”. Neke od njih su veoma privržene klasičnim komadima, pa ih nose i po 20 godina.  
 
2
Neobične metode
Bebu smiruju - "Ratovima zvijezda"!
    Roditeljima malenog četveromjesečnog Sebastiana ni sam Jedi master Yoda iz popularnih "Ratova zvijezda" ne bi predložio bolji način za uspavljivanje i umirivanje djeteta. 
 
2
Policijska naredba za "dame noći" u belgijskom gradu Gentu
Prostitutke moraju - da se "pokriju"!
    Prostitutke u belgijskom gradu Gentu će od narednog mjeseca morati da se pokriju i prestanu da se ponašaju izazovno. 
 
1
Zimbabveanski premijer Morgan Tsvangirai uspješan kao ljubavnik
Oženio se - uprkos zabrani suda!
    Koliko je zimbabveanski premijer Morgan Tsvangirai uspješan kao političar veliko je pitanje, no koliko je uspješan kao ljubavnik, očito da nema nikakva spora. Šezdesetogodišnji predsjednik vlade oženio se u subotu tridesetpetogodišnjom Elizabeth Macheka iako mu je zimbabveanski sud to izričito zabranio. 
 
1
Egipćanin koji liči na Sadama Huseina doživio neugodnost
Htjeli da ga otmu - za pornić!
    Jedan muškarac iz Egipta nedavno je doživeo vrlo neugodnu, ali i neobičnu situaciju. Mohamed Bišr, koji liči na Sadama Huseina tvrdi kako iračka banda pokušala da ga otme i to kako bi ga naterala da u "filmu za odrasle" glumi pokojnog diktatora. Bišr je dodao da se grupa nadala kako će video prodati kao ekskluzivan erotski snimak bivšeg vođe. 
 
0
Greška u konkursu
Tražili čistačicu - sa fakultetom!
    Osnovna škola "Hamza Humo" u selu Babino, udaljenom desetak kilometara od Zenice, greškom je na konkursu zatražila čistačicu sa "položenim stručnim ispitom i uverenjem o prosjeku ocena ostvarenih u visokoškolskoj ustanovi". 
 
3
Postoji dobro vrijeme za sve
Četvrtak dobar - za seks!
    Postoji dobro vrijeme za sve – od vremena za seks do pravog trenutka za prodaju doma. 
 
2
Bogati i moćni Kinezi ne služe zatvorske kazne
U zatvor idu - dvojnici!
    Bogati i moćni Kinezi unajmljuju dvojnike da služe zatvorske kazne umjesto njih, a čak i da nad dvojnikom bude izvršena smrtna kazna umjesto nad stvarnim zločincem! 
 
2
Odbjegla mlada
Indijka opelješila - 15 mladoženja!
    Mlada Indijka iz Kerale nalazi se u bjekstvu nakon što je napustila i opelješila najmanje 15 muškaraca za koje se prethodno udavala. 
 
2
San Antonio
Baka "izbubecala" provalnika!
    Vremešna Amerikanka priredila je mladom provalniku iznenađenje koje dugo neće zaboraviti.  
 
2
Projekat NLB Montenegro banke i FSCG
"Sokoli" na - platnim karticama!
    Oficijelni sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore, NLB Montgenegro banka, u sklopu projekta „Moja najljepša kartica“ omogućila je navijačima fudbalske reprezentacije Crne Gore da svoju platnu karticu pretvore u lijep navijački suvenir. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|