0
Bijesna djevojka sahranila ga živog
Pobjegao iz groba - završio u zatvoru!

    Žosi Roberto Pereira (37) uspio je da se oslobodi i otišao je u policijsku stanicu da prijavi zločin svoje poludjele djevojke, ali je policija pri provjeri pronašla 14 godina star nalog za njegovo hapšenje. Odmah je uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva.

Bijesna žena je napala svog dečka motkom i zakopala ga u dvorištu njihove kuće misleći da je mrtav. Nakon 17 sati, muškarac je uspio da pobjegne i zatražio je pomoć, ali kada je prijavio incident policiji uhapšen je zbog potjernice za pokušaj ubistva.
Sada je u pritvoru gde čeka suđenje, a njegova djevojka je u bjekstvu. Žosi Roberto Pereira (37) i Grasili Tomas (25) su prošle nedelje imali burnu svađu u svojoj kući u Marilaku, u Brazilu, kažu u policiji.
Kada je Pereira zaspao, Tomas je počela da ga tuče motkom, vezala ga čaršavom i sahranila u grobu dubokom jedan metar. Bio je šokiran kad se osvijestio i saznao da je zakopan, ali mu lice nije bilo pokriveno zemljom tako da je mogao da diše.
Pereira je uspio da se oslobodi i otišao je u policijsku stanicu da prijavi zločin, ali je policija pri provjeri pronašla 14 godina star nalog za njegovo hapšenje. Odmah je uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva.
Kasnije je odveo policajce do mjesta gdje je bio zakopan i opisao incident.
- Znam za ranije slučajeve gdje su ljudi pokušali da prijave zločin i uhapšeni zbog ranijeg naloga za hapšenje, ali nikad nisam vidio da je nekoga žena prije toga sahranila živog – rekao je policajac Žilberto Oliveira.




Posjeta : 1511