3
KK "Budućnost Voli" više se neće oglašavati povodom izjava N.Č.
Ne živimo od košarke - već za nju!

       - Očigledno da su porazi za njega bili toliko bolni da ih ne može ni sportski ni ljudski preboljeti. Pri tome, ne može da shvati da ljudi koji vode KK "Budućnost Voli" ne žive od košarke, već košarku pomažu - naglasio je Dragan Bokan, predsjednik KK "Budućnost Voli", napominjući "da se na neistine N.Č. nećemo osvrtati, i povodom istih se nećemo više ni oglašavati, jer su odavno prevazišle vrijednost ljudske pažnje i komentara".

- A ako ćemo o tome kako je KK Budućnost Voli došla do Evrolige, onda rezultat od 5: 1 govori više od svih neistina i saopštenja N.Č. i srećom nije N.Č. taj koji odlučuje ko će igrati Evroligu, već su to ostvareni rezultati, pravila Evrolige i njeno rukovodstvo.
Ali jedino je sigurno: KK Budućnost Voli će igrati Evroligu, nastaviti da daje doprinos razvoju regionalne košarke, poštujući sportske i etičke standarde, uz konstantno unaprjeđenje saradnje sa svim klubovima, bez obzira na pojedince koji pokušavaju to da naruše, zloupotrebljavajući trenutne pozicije, jer sve izjave N.Č. doživljavamo kao lični stav, a nikako kao stav KK Crvena Zvezda, čije postojanje i sportski rezultati zavrjeđuju pažnju i poštovanje.
Posjeta : 137