2
Fudbalska "A" reprezentacija Crne Gore u Antaliji odradila prvi trening za prijateljske utakmice sa Bjelorusijom i Sjevernom Makedonijom
Probaće novo - plasman na veliko takmičenje!

    - Svaka promjena može da donese neku pozitivnu razliku. Najvažnije je da smo zdravi, da je atmosfera kao i uvijek na pravom nivou, a sa novim selektorom probati da uradimo ono što nismo do sada, da se plasiramo na veliko takmičenje. U posljednjim kvalifikacijama smo bili u igri do posljednjeg momenta, nadam se da ćemo u narednim imati više sreće - premijerne utiske o radu sa novim selektorom i očekivanjima od prijateljskih mečeva iznio je Edvin Kuč, vezista fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore koja je u Antaliji odradila prvi trening za prijateljske utakmice sa Bjelorusijom i Sjevernom Makedonijom.
Selektor Prosinečki imao je na raspolaganju 24 igrača – izostao je jedino Igor Vujačić koji će se nacionalnom timu priključiti u srijedu.

Kuč ističe da u predstojećim utakmicama rezultat nije na prvom mjestu, ali da „sokoli“ uvijek žele trijumf.
- Počeli smo sa radom, ulazimo u novi sistem. Pred nama su dvije utakmice i svi želimo da pobijedimo, ali nekada ni to nije najvažnije. Bitno je i da se upoznamo na pravi način i uigramo kako bismo bili pravi kada dođu važne utakmice. Na nama je da na pravi način iskoristimo četiri prijateljska meča i da u kvalifikacije uđemo spremni i uigrani - istakao je Kuč.
Naredni trening naša najbolja selekcija imaće u srijedu od 16,30.




Posjeta : 12