0
Poslanica DPS u Skupštini Crne Gore Sonja Milatović kritikovala izjavu predsjednika SO Nkšić
Gori od njega - ko prećuti!

- Kad neko politički odrasta u okvirima ideološkog kruga, koji širi netrpeljivost i mržnju, može izrasti jedino u raspirivača govora mržnje Marka Kovačevića.
Njegova današnja izjava, koja je šibičarska i sramotna, odraz je šovinizma, koji Mandićev junior nerijetko demonstrira u želji da svojim mentorima pokaže da od njih najbrže i najlakše usvaja ono najgore.
N’o gori od njega su njegovi koalicioni partneri, koji se toliko grčevito drže za fotelje, da će mu, vrlo vjerovatno, i ovo otćutati. A onda će već sjutra na sav glas, bez trunke stida, ti politički licemjeri govoriti o nekom pomire DPS Sonja Milatović.

Možda je Kovačević, u ovom današnjem svijetlu, za konstituente vlasti u Nikšiću Dalaj Lama, kao što je to, za paf-paf premijera Milojka Spajića, Andrija Mandić, koji je svojevremeno pozivao ratne drugove da otkopaju oružje.
Jedno je sigurno, ovaj provokator, koji zaslužuje samo i isključivo prezir, sve ovo čini iz samo jednog razloga. Ne bi li obezbijedio malo medijskog prostora, svjestan da će na lokalnim izborima biti poražen.




Posjeta : 16