1
DPS, SD, HGI i DUA podnijele krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja protiv predsjednika Skupštine Crne Gore
Mandić dijeli Crnu Goru i - uvodi u "srpski svet"!

                - Zvanice sa kojima je upriličio sastanke nijesu bili predstavnici Srbije. Isticanjem zastave strane države on je izvršio krivično djelo diskriminacije. Crna Gora je Ustavom definisana kao građanska država a ne jednog naroda, to znači da bi predsjednik Skupštine imao obavezu da se ponaša u skladu sa tim - ukazao je Andrija Nikolić,član Predsjedništva i šef Kluba poslanika DPS, na press konferenciji prije koje su DPS, SD, HGI i DUA podnijele krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja protiv predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića.

- Mandić ima političku ulogu da mijenja karakter Crne Gore i da to radi sa interesom da je isporuči onima kojima godinama služi i svi se prave da to ne vide - dodao je Nikolić i ukazao:
- Mandić proizvodi političke podjele u zemlji i želi da je uvede u srpski svet a sve u cilju zagovaranja novog koncepta a to je da se svi Srbi ujedine. Očekujemo od nadležnih organa da će ispitati ovu krivičnu prijavu i da će ga saslušati.




Posjeta : 25