0
DPS konstatuje da Kabinet Jakova Milatovića nastavlja svoju tradiciju saopštavanja neistina
"Prvi" poslije - deceniju!

- Predstavljajući Milatovića kao prvog predsjednika koji je bio u zvaničnoj posjeti Austrije od obnove nezavisnosti, Kabinet je saopštio neistinu i doveo javnost u zabludu. Naime, Filip Vujanović, bivši predsjednik Crne Gore je novembra 2014. godine bio gost austrijskog predsjednika Hajnc Fišera koji je nekoliko mjeseci prije tog, boravio u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori - konstatuje DPS da "Kabinet Jakova Milatovića nastavlja svoju tradiciju saopštavanja neistina".

Za to vrijeme Milatović je bio negdje po bijelom svijetu na školovanju i uzimajući u obzir njegovo poimanje sopstvene ličnosti o kojoj često govori u trećem licu, nije mu zamjeriti što sve češće sebe doživljava kao prvog i jedinog predsjednika Crne Gore, utemeljivača crnogorske diplomatije i promotera evropskih vrijednosti.
Ipak, dužnost je Milatovićevih saradnika da ga ponekad opomenu da svijet ne počinje od njega i da ga vrate u realnost u kojoj on sve češće svojim manirima i stavovima pokazuje da je slučajni predsjednik čija se najvažnija politička misija svodi na lobiranje za proruski DF i pokušaj cijepanja sopstvene stranke. Obje aktivnosti mu znatno bolje idu od onog što je stvarno uloga i misija predsjednika Crne Gore.




Posjeta : 23