1
Rukometašice "Budućnosti Bemax" i "Brest" odigraće u danas od18 utakmicu osmog kola EHF Lige šampiona
Biće teže - ali želimo pobjedu!

- Naravno, radujemo se što smo osvojile bod i odigrale dobru utakmicu. Svi znamo koliko je taj meč važan, koliko nama toliko i Brestu. Sigurna sam da će biti velika borba, ali vjerujem u svoj tim i vjerujem u pobjedu. Pružićemo sve od sebe. Moramo da budemo u svakom segmentu na nivou, počevši od odbrane, koja mora biti agresivna, nakon čega taj dobar osjećaj moramo da prenesemo u napad. Svaki gol, svaka kontra – sve je bitno. Vjerujem da ćemo pružiti svoj maksimum. Mislim da je veći pritisak na njih jer se više ulaže i očekuje od njih. Želimo da pružimo najbolju partiju ove sezone i vjerujem da ćemo pobijedit - naglašava Ivona Pavićević kapitenka ŽRK ""Budućnosti Bemax", koje danas od 18, u osmom kolu EHF Lige šampiona dočekuju "Brest ".
Prije sedam dana uzele su im bod u Brestu (20:20) pobjeda bi im značila prolaz u narednu fazu, a slobodan ulaz pozivnica je navijačima da im u tome pomognu.

- Želim da pobijedim utakmicu, svi želimo. Imale smo problema, ali napredujemo i sve smo bolje. Mislim da smo neriješenim rezultatom u Brestu napravile prvi korak ka našim ciljevima. Sada želimo samo pobjedu optimista je i golmanka Armel Atingre.
Svjesna je da "Brest" na papiru ima bolju ekipu, ali da je "Budućnost" remijem u Brestu napravila veliki korak ostvarenju cilja.
- Sigurno im nije lako pao rezultat prošlog meča. Mislim da neke su igračice prilično uzdržane, da cijeli tim djeluje tako, a sigurna sam da će doći sa željom da dokažu da mogu mnogo bolje - reklaa je Atingre koja je na crnogorskom jeziku pozvala navijače da pomognu ekipi u subotnjem meču.




Posjeta : 31