0
Predstava posvećena istaknutim crnogorskim pozorišnim stvaraocima DODEST Slobodanu Milatoviću i Džoniju Hodžiću
“Muzej voštenih figura“ - u sali DODEST!

    Nastala u produkciji KIC “Budo Tomović“ i Pozorišne trupe “Preporodilište“ predstava poznatog pozorišnog alternativca Branka Kovačevića “Muzej voštenih figura“ biće večeras od 20 izvedena u sali DODEST.
Predstava je posvećena istaknutim crnogorskim pozorišnim stvaraocima DODEST Slobodanu Milatoviću i Džoniju Hodžiću.

Preko sedam mora i sedam gora, stari prijatelji Alfredo i Robert, ljudi sa periferije bitisanja, traže i nalaze privremeni smještaj u napuštenom suterenu MUZEJA VOŠTENIH FIGURA u gradu tom i tom.
Tokom detaljnog pospremanja prostora istovremeno nađu vrijedan predmet. Kome će od njih pripasti nađena stvar? Oni se za nju bore izvodeći znane i neznane oblike takmičenja pokazujući pri tom svijetle i tamne strane ljudske prirode.
Alfredo i Robert su se nastanili u DODEST-u na neodređeno vrijeme početkom aprila prošle godine i poslije uspješne evropske turneje i zasluženog dužeg odmora ponovo će podgoričkoj, a i publici širom planete ispričati svoju „istinitu“ priču navedenu u sižeu.
Uloge u predstavi su povjerene Draženu Miliću i Ljubu Kaličaninu, a izbor muzike, scenografiju i kostime je osmislila trupa.
Ulaz PRESLOBODAN, preventive radi ekipa moli sve gledaoce da prilikom ulaska u dvoranu odbace negativnu energiju i uredno se prikažu dežurnom radniku obezbjeđenja. Predobro nam došli!




Posjeta : 142