1
Lider "PzP" Nebojša Medojević objavio na FB da se ovakve državne i poliitčke krize rješavaju se efikasno samo na jedan način
Izbori što prije i - vanredno stanje!

- Ovakve državne i poliitčke krize rjavaju se efikasno samo na jedan nacin. Uspostavljanje nacionalnig jedinstva u borbi   protiv mafije koja je zarobila drzavu i njene instrucije - objavio je na FB lider "PzP" Nebojša Medojević - Što prije izbori, Vlada nacionalnog spasa stanje!i vanredno stanje!!!

- Hapsenje sepcijalnog tuzioca Cadjenovica sa optuzbom da je bio clan Kavackog narko klana, hapsenje bivse Predsjednice Vrhovnog suda Medenice sa optuzbom da je formitala kriminalnu organizaciju u Vrhovnom sudu i pravosudju, hapsenje sina Zorana Lazovica sa optuzbom da je jedan od vodja Kavackog narko klana ukazuje na cinjenicu da je srce mafije upravo u policiji, ANB, tuzilastvu i sudovima. Preciznije u vrhu DPS koji je 30 godina pretvarao drzavne organe zaduzene za borbu protiv kriminala u ligisticke puktove mafije i kriminala.
Ovakve drzavne i poliitxke krize resavaju se efikasno samo na jedan nacin. Uspostavljanje nacionalnig jedinstva u borbi protiv mafije koja je zarobila drzavu i njene instrucije.
Formiranje Vlade nacionalnog jedinstva koju ce sacinjavati polticke strukture i licnosti na koje mafija nema uticaj , uvodjenje vanrednog stanja i radikalno ciscenja institucija od placenika DPS i vojnika mafije.
GsT Novovic ne noze sam preuzeti ovaj istorijski zadatak i neophodna je konkretna reakcija politicke elite.
Mafija u Crnoj Gori je politicki projekat brace Djukanovic koji su DPS trasnformisali u politicko krilo mafije.
DpS treba zabraniti, tajne dosijee UDBE otvoriti, sprovesti temeljnu lustraciju i napraviti reizbor svih tuzioaca i sudija.
ANB treba ukinuti i napraviti novu sluzbu bezbjednosti i sa profesionalcima i patriotama kojima je drzava Crna Gore draza od DPS I Djukanovica.
Vremena nema. Mafija je ranjena i protiv nje ne moze da se bori pala Vlada na celu sa svercerom, lazovom i prevarantom Abazovicem. Mafija ima svoje sudije koji su na njihovom platnom spisku i koji ce koristiti svoje funkcije za opstruiranje pravde . Te korumpirane bitange se moraju podhitno odatraniti iz sistema.
Nastavak haosa i bezvlasca samo ohrabruje mafiju koja moze doci na ideju da likvidacijama i terorizmom sprijeci suocavanje sa pravdom.
Sto prije izbori i formiranje Vlade koja ce artikulisati volju biraca da se KONACNO dese PROMJENE i da kriminalci i njihovi placenici u inatitucijama sistema budu u zatvoru.




Posjeta : 203