0
Fudbalska "A" reprezentacija Crne Gore trenirala na stadionu FK "Kom"
Nadaju se - kiksu Luksemburga!

    - Ispred nas su dvije važne utakmice. Nadamo se da će Luksemburg da kiksa neku utakmicu i da ćemo mi sa šest bodova uspjeti da osvojimo prvo mjesto i odemo u Ligu B - istakao je u razgovoru sa novinarima Saša Balić, povratnik u redove ,,hrabrih sokola“ uoči večerašnjeg treninga na stadionu FK "Kom".

- Jako sam srećan i zadovoljan što sam nakon pet godina ponovo u reprezentaciji. Svakom igraču je zadovoljstvo kaka obuče opremu sa grbom svoje zemlje. Na meni je da se nametnem selektoru, očekujem da svojim odnosom i igrom ostanem dio ove reprezentacije. Pratio sam svaku utakmicu u proteklih pet godina. Selekcija se dosta promijenila, ima dosta mladih i novih igrača, koji igraju u jakim ligama. Cilj je jasan, da se pokažemo u što boljem svjetlu, jer igramo za dres sa državnim grbom - poručio je iskusni defanzivac.
- Lijep osjećaj je biti ponovo na okupljanju reprezentacije. U klubu ide sve kako treba, nižu se pobjede, dobra igra mene individalno i kompletnog tima i sa te strane moram biti zadovoljan - istakao je i Miloš Raičković, koji očekuje težak meč u srijedu.
- Biće tvrda i neizvjesna utkmica. Reprezentavija Kazahstana sigurno ima kvalitet , ali očekujem da momci koji dobiju šansu odigraju dobro i ostvare pobjedu, kazao je fudbaler "Budućnosti".
- Sve je moguće. I Azerbejdžan i Kipar su pokazali da su kvalitetne selekcije, tako da se nadamo da će uspjeti da zakinu Luksemburg - smatra Raičković.
Posjeta : 46