0
Pomoćnik selektora fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore optimista pred utakmicu sa Kosovom
Iznenađenja neće biti!

      - Znamo koje su naše dobre strane, koje su mane i vrline Kosova. Pokušaćemo da do meča sve proučimo i budemo maksimalno spremni. Kod kuće uvijek idemo na pobjedu, a takav pristup ćemo imati i u Prištini. Kosovo je rival protiv kojeg ćemo pokušati da osvojimo što više bodova. Kada je naš sljedeći rival u pitanju, veliki broj utakmica odigrali su u istoj formaciji, a po onome što smo vidjeli sigurno će u toj formaciji izaći i u Podgorici. Neće biti iznenađenja - optimista je pred sjutrašnju utakmicu sa Kosovom Tumbakovićev pomoćnik Dragoje Leković.

- Razmišljamo pozitivno. U Bugarsku smo otišli da uzmemo bod, ali stvari su se odvijale tako da poslije utakmice nijesmo bili zadovoljni remijem. Imamo dvije ozbiljne utakmice pred nama, u grupi su četiri reprezentacije koje pokušavaju da dođu do drugog mjesta, a još niko nije otpisan - sagledava Leković stanje u grupi.
- Nemamo pritisak i neko moranje, ali bi tri boda u duelu sa Kosovom svakako bila dobra pred nastavak kvalifikacija. U svakoj utakmici želimo da pobijedimo, tako da se nadam povoljnom rezultatu. Po kvalitetu i po onome što smo vidjeli kako su igrali u prethodnim utakmicama, sigurno da pripadaju najmanje tom četvrtom šeširu. Kroz analize koje su nam selektor i stručni štab predočili, vidjeli smo da se radi o kvalitetnom sastavu, koji ima odličnu grupu pojedinaca i sigurno će biti teško. Međutim, ako budemo pravi kao što smo bili na puno utakmica do sada, mislim da možemo da pobijedimo - uvjeren je brzonogii napadač Aleksandar Boljević.
Posjeta : 241