2
Lider "Demokrata" Aleksa Bečić fotografijom ilustrovao da je predsjednik SDP Ranko Krivokapić izdao opoziciju u Kotoru
Najveća izdaja - lažnog opozicionara!

- Izmišljotinama i prljavim podmetanjima nećeš prikriti najveću opozicionu izdaju u novijoj istoriji Crne Gore. U nekom budućem muzeju opozicione izdaje, za tebe se mora naći mjesto tik uz Darka Pajovića - poručio je lider "Demokrata" Aleksa Bečić, koji je fotografijom ilustrovao da je predsjednik SDP Ranko Krivokapić izdao opoziciju u Kotoru.
Istovremeno, Bečić je najavio "sa SDP prekidamo svaku političku komunikaciju, jer su oni od danas klasični politički privesci organizovane kriminalno-kovertaške grupe, zvane DPS".

- Ono što je još jadnije od izdaje i glumljenja žrtve, jeste Krivokapićev pokušaj da sve svali na odbornike SDP, čime je potvrdio da se radi ne samo o lažnom opozicionaru, već i o klasičnoj političkoj kukavici. U velikoj konkurenciji jeftinih trikova Ranka Krivokapića, podsjetimo samo na ponudu za održavanje lokalnog referenduma, od koje je odustao onog trenutka kad su ga Demokrate prihvatile, zatim na njegovo obećanje liderima opozicionih političkih subjekata i predstavnicima pokreta "Odupri se" da će njegovi odbornici napustiti sjednicu Skupštine opštine Kotor, ukoliko Dragica Perović prekine sjednicu. I ne samo da je nijesu napustili, već su nezakonito, funkcionera DPS-a proglasili za predsjednika Skupštine opštine Kotor, kako bi do kraja realizovali plan vraćanja Kotora DPS, razbijanja opozicionog jedinstva i rušenja Sporazuma za budućnost.
A koliko je Krivokapić navodno udaljen od svojih odbornika, najbolje govori podatak da je Inicijativu za smjenu Jokića pokrenula Rankova nevjenčana supruga, odbornica SDP-a, Tena Božović, za koju Ranko Krivokapić tvrdi da nije "pod kontrolom" Predsedništva SDP, kojim predsjedava upravo njen suprug.
Koliko su se, sa druge strane, opet navodno, odbornici SDP-a teška srca odlučili na ovakav izdajnički i duboko nezakonit potez, najbolji dokaz je fotografija koja je nastala ubrzo nakon izglasavanja razrješenja Jokića od strane te "visokomoralne" družine, koji rade za svakoga, osim za građane. Na fotografiji, koja je nastala ispred hotela Vardar, vide se kako Jokićevu smjenu nazdravljaju: Tena Božović, odbornica SDP-a i nevjenčana supruga Ranka Krivokapića - pokretač Inicijative za smjenu Jokića i vraćanja Kotora DPS-u, Bruna Lončarević i Goran Brguljan, odbornici SDP-a, Srđan Dragomanović, funkcioner DPS-a i lice koje je optuženo za pozivanje na linč Vladimira Jokića, kao i jos jedan broj predstavnika DPS-a. Ova fotografija svjedoči o onome o čemu već duže vrijeme govorimo - SDP se ponovo vraća kući (u zagrljaj DPS-u), pa se više i ne kriju. Kao da im je današnji izdajnički potez skinuo kamen sa srca, pa sad mogu, konačno, slobodno, uz kafu, da smišljaju mračne planove kako nauditi opoziciji, Kotoru i cijeloj Crnoj Gori.
Da zaključimo, sa SDP prekidamo svaku političku komunikaciju, jer su oni od danas klasični politički privesci organizovane kriminalno-kovertaške grupe, zvane DPS.
Na kraju, još jedna poruka Ranku Krivokapiću: izmišljotinama i prljavim podmetanjima nećeš prikriti najveću opozicionu izdaju u novijoj istoriji Crne Gore. U nekom budućem muzeju opozicione izdaje, za tebe se mora naći mjesto tik uz Darka Pajovića.
Posjeta : 214