0
Uhapšen H.G. (42) zbog pokušaja ubistva
Nožem na - suprugu!

          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode H.G. (42), nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da je na štetu svoje supruge počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je H.G, 06. januara 2019. godine, u porodičnoj kući u Podgorici fizički nasrnuo na svoju suprugu i zatim joj nožem zadao jedan ubod u predjelu grudnog koša. On se nakon toga dao u bjekstvo.
Povrijeđenoj supruzi je pružena ljekarska pomoć. Povreda koju je zadobila, prema informacijama kojima raspolažemo, nije opasna po život.
Policijski službenici CB Podgorica su odmah postupili po prijavi događaja i nakon mjera i radnji koje su preduzeli 08. januara su lišili slobode H.G.
Službenici CB Podgorica su pronašli i izuzeli nož koji je H.G. sakrio na jednoj lokaciji u drugom dijelu grada a koji je, sumnja se, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela.
On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. Nož će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.
Posjeta : 143