1
Selektor vaterpolo "A" reprezentacije Crne Gore saopštio spisak igrača na koje računa za za duel prvog kola C grupe FINA/LEN Svjetske lige
Protiv Italije - na trijumf!

       - U ovom momentu ovo je najjači mogući sastav. Svjetsku ligu otvaramo protiv izuzetne reprezentacije. Ali, igramo pred našom publikom, idemo na pobjedu iako će biti jako teško. Međutim, ukoliko pružimo igru kakvu znamo možemo da dođemo do važnog trijumfa - istakao je Vladimir Gojković, selektor vaterpolo "A" reprezentacije Crne Gore, saopštavajući spisak od 14 igrača na koje računa za za duel prvog kola C grupe FINA/LEN Svjetske lige koji "ajkule" igraju protiv Italije u utorak od 18, na bazenu SC "Morača".

- Na spisku je 14 igrača, a za utakmicu mogu da računam na 13. Razlog je taj jer imamo problema sa povredom Đura Radovića. Draško Brguljan je bio povrijeđen ali se oporavio. Vidjećemo do poneđeljka kakva će situacija biti sa povredama, kada ćemo izabrati tim za Italiju - dodao je Gojković.
Ulaznice za utakmicu prodaveće se po cijeni od 2 eura u ponedjeljak, u prodavnici sportske opreme “Aquapinna” u zgradi preko puta SC “Morača”, u ulici Bulevara revolucije 6.
Spisak

   Dejan Lazović, Draško Brguljan, Bojan Banićević, Marko Petković, Đuro Radović, Vlado Popadić, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Slaven Kandić i Dragan Drašković.
Posjeta : 213