0
Fudbalska "A" reprezentacija Crne Gore u dobroj atmosferi priprema se za utakmicu sa Srbijom
"Sokole" karakteriše - "hemija"!

    - Ozbiljna, odgovorna i disciplinovana igra, to je naš najveći kvalitet. Prilikom analize prošlih mečeva, vidimo 10 naših igrača koji slave zagrljeni. I ta hemija, zajedništvo, to je naša karakteristika. Ovi momci su posvećeni zajedničkom cilju. Imamo dobar ambijent i atmosferu, a za svaku utakmicu i ustaljeni režim priprema. Ne vidim zašto bi sada bilo drugačije u odnosu na prethodne mečeve - napomenuo je asistent selektora fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore Aleksandar Janković uoči sinoćnjeg treninga "hrabrih sokola" pred utakmicu trećeg kola grupe 4 UEFA Lige nacija sa Srbijom.

- Za svaku utakmicu spremamo se jednako, a i sada ćemo imati sličan pristup u stručnom smislu, kao recimo protiv Rumunije koja ima nekoliko igrača sa jakim individualnim potencijalima. To je slučaj i sa Srbijom, poslije koje slijedi gostovanje Litvaniji, ali idemo redom. Ko god da nam je protivnik, imamo svoje ciljeve i želimo da afirmišemo naš način igre. Trudimo se da radimo što više u pravcu ostvarenja velike želje, a to je da Crnu Goru prvi put odvedemo na Evropsko prvenstvo - istakao je Janković i zaključio:
- Poštujemo našu reprezentaciju i igrače. Nećemo se prilagođavati Srbiji u tom smislu. Imamo balans po lijevoj i desnoj strani, a takođe i u odbrani i napadu. Sve i da za Srbiju igraju Nejmar, Mesi ili Ronaldo, ne bismo na taj način modifikovali našu igru.
Posjeta : 144